N
Neeur
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Cześć. 27.06 zamówiłem buty na oficjalnej stronie reebok.eu z dostawą do Polski. Termin dostawy wg strony internetowej wynosi 2-7 dni. Jest 14.07, a buty jeszcze nie przyjechały. Co więcej po zalogowaniu na stronie i wejściu w status zamówienia widnieje informacja "Preparing for shipping", czyli jak rozumiem jeszcze nawet nie ruszyło.
Chciałem skontaktować się ze sklepem, ale na stronie nie ma żadnych danych kontaktowych. Jest tylko czatbot, który w ogóle nie pomaga. Wysłałem 3 dni temu wiadomość na adres mailowy, który przyszedł wraz z potwierdzeniem zamówienia, ale nikt nie odpisuje.
Także podsumowując czekam na buty od ponad 2 tygodni, nie mam pojęcia co się z nimi dzieje i nie mogę skontaktować się ze sklepem w celu weryfikacji.
Czy mogę coś jeszcze w tej sprawie zrobić?
Chciałem skontaktować się ze sklepem, ale na stronie nie ma żadnych danych kontaktowych. Jest tylko czatbot, który w ogóle nie pomaga. Wysłałem 3 dni temu wiadomość na adres mailowy, który przyszedł wraz z potwierdzeniem zamówienia, ale nikt nie odpisuje.
Także podsumowując czekam na buty od ponad 2 tygodni, nie mam pojęcia co się z nimi dzieje i nie mogę skontaktować się ze sklepem w celu weryfikacji.
Czy mogę coś jeszcze w tej sprawie zrobić?