O
oryuken
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
po awarii silnika zostawiłem samochód przed domem na parkingu,później przyszła zima a ja musiałem się przeprowadzić nie miałem go jak do polski wywieź wiec został, dodam ze samochód był zarejestrowany w Polsce,po ok. 3 miesiącach kiedy chciałem zobaczyć czy wszystko z nim ok okazało się ze już go niema wiec chyba został odholowany,nie bardzo mnie obecnie stać żeby się dowiadywać ile i za co wiec możne ktoś z was mógł by mi pomoc i odpowiedzieć na kilka pytań,
1.jeżeli został odholowany na parking policyjny jaki możne być tego koszt i od czego zależy.
2.po jakim czasie zostaje złomowany jeżeli się nikt nie zgłosi.
3.co się dzieje z tablicami rejestracyjnymi w przypadku złomowania które są mi potrzebne do wyrejestrowania.
dodam tylko jeszcze ze po wyprowadzce z miejsca gdzie stal samochód nie miałem nowego adresu zameldowania a na starym adresie z braku wiedzy na ten temat się nie wymeldowałem,teraz jestem w Polsce ale muszę to jakoś załatwić ze względu na ubezpieczenie które cały czas muszę płacić :roll:
dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.
1.jeżeli został odholowany na parking policyjny jaki możne być tego koszt i od czego zależy.
2.po jakim czasie zostaje złomowany jeżeli się nikt nie zgłosi.
3.co się dzieje z tablicami rejestracyjnymi w przypadku złomowania które są mi potrzebne do wyrejestrowania.
dodam tylko jeszcze ze po wyprowadzce z miejsca gdzie stal samochód nie miałem nowego adresu zameldowania a na starym adresie z braku wiedzy na ten temat się nie wymeldowałem,teraz jestem w Polsce ale muszę to jakoś załatwić ze względu na ubezpieczenie które cały czas muszę płacić :roll:
dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.