Zapytanie o Art.178a .1

• Autor wątku Autor wątku GAMBIWAW
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

GAMBIWAW

Użytkownik
Odpowiedzi
155
Mam pytanko co grozi i ile jesli ma sie 2 letni zakaz prowadzenia pojazdów itp..i pytanko co mi grozi jesli złapia mnie pomimo iz jezdze na zakazie ?

Art. 244 kk.
Jesli za 178a były zawiasy, fakultatywne odiweszenie zawiasów.

[cytat="GAMBIWAW":3cv4zn4l]Mam pytanko co grozi i ile jesli ma sie 2 letni zakaz prowadzenia pojazdów itp..i pytanko co mi grozi jesli złapia mnie pomimo iz jezdze na zakazie ?[/cytat:3cv4zn4l], czescx gambi he he

jak cie dorwie policja to ci odwieszą wyrok co miałes w zawiasach .... zakaz poruszania sie pojazdami mechanicznymi...

czyli prawka ci nieodwieszą ..... ale mogą ci zasądzić zakaz poruszania sie rowerami he he he he h.....

dlaczego rowerami?

[cytat="belial":ke3faw5x][cytat="GAMBIWAW":ke3faw5x]Mam pytanko co grozi i ile jesli ma sie 2 letni zakaz prowadzenia pojazdów itp..i pytanko co mi grozi jesli złapia mnie pomimo iz jezdze na zakazie ?[/cytat:ke3faw5x], czescx gambi he he

jak cie dorwie policja to ci odwieszą wyrok co miałes w zawiasach .... zakaz poruszania sie pojazdami mechanicznymi...

czyli prawka ci nieodwieszą ..... ale mogą ci zasądzić zakaz poruszania sie rowerami he he he he h.....[/cytat:ke3faw5x]

Zakaz rowerami tez mam hehhe nawet na wrotkach, rolkach mi nie wolno hehehetylko nogami mi pozwolono i winda hmmm a winda to pojazd.....etam zawiasy mam małe luz blus :)...ale latac mogem :)

Powrót