Zapytanie o destrukcję....

• Autor wątku Autor wątku Robert Matycz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Robert Matycz

Robert Matycz

Zbanowany
Odpowiedzi
139
Witam, chciałem odpisać na prywatną wiadomość z końca kwietnia, nie mogę, pojawia się tekst po angielsku, dlaczego nie po polsku i co on znaczy??

AnJay has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove AnJay from the recipient list and send the message again.

Napisano mi, ze wprowadzam destrukcję, co ta osoba miała na myśli??
Nie zgadzam się z tym.

Rozumiem i dziekuję za to wyjaśnienie.

A PO 2. Widzę, ze w miarę przybywania postów Użytkownikowi, zmienia się Jego nazwa, np. Przyjaciel forum jak u Ciebie, dobrze się domyslam?? Pozdrawiam serdecznie. :wink::)

Robert Matycz napisał:
... Przyjaciel forum jak u Ciebie, dobrze się domyslam?? ...
Akurat Przyjaciel forum jest statusem uznaniowym, nadawanym przez Zespół.

dzięki za wyjasnienie, pozdrawiam. :) A co należy spełniać?? jakie warunki??

Ostatnia edycja:
Na pewno należy iść w przeciwnym kierunku na Forum niż ten, w którym teraz podążasz.

LeszsekS napisał:
Na pewno należy iść w przeciwnym kierunku na Forum niż ten, w którym teraz podążasz.
...Witam, nie bardzo rozumiem, co Pan ma konkretnie na myśli?? Robię wszystko dobrze, Nikogo nie obrażam.

Robert Matycz napisał:
... Robię wszystko dobrze, ...
A otrzymywane ostrzeżenia to zapewne złośliwość Zespołu. :o

PS.
Nie cytuje się całych postów, pod którymi się odpowiada.

Robert Matycz
Mezczyzna.gif
- Lepiej, żeby Pan nie dawał żadnych rad. Byłoby to z pożytkiem dla wszystkich.

Panie Leszku....niech Pan mi nie dokucza, bo to co Pan wypisuje, to zwykła ludzka złośliwość i tyle. Nikogo nie obrazam i daję dobre, zyczliwe rady.

A dlaczego nie można dać całego cytatu?? proszę o wyjasnienie, bo nie znam sprawy. A jak dodać częsciowy cytat?? Nie wiem, dlatego pytam.

Pan Janusz M.....Dlaczego jest Pan tak zle nastawiony do mnie?? Co, zabilem Panu Rodzinę?? A Rady daję mało i są dobre, zyczliwe. Komu one szkodza?? Nikomu.

Znowu, pewnie mnie zblokujecie za te słowa, Za Prawdę. Ludzie się obrazają tylko za Prawdę. :):):wink:

Dostałem już karę, choć nie zgadzam się z nią.....

Napisano mi, ze wprowadzam destrukcję, co ta Osoba miała na myśli??

Ostatnia edycja:
Robert Matycz napisał:
... niech Pan mi nie dokucza, bo to co Pan wypisuje, to zwykła ludzka złośliwość i tyle. ...
Napisałem prawdę, masz wiele ostrzeżeń, więc zdecyduj się na coś, jak sam piszesz:
Robert Matycz napisał:
... Za Prawdę. Ludzie się obrazają tylko za Prawdę. ...
Obrażasz się za prawdę :?:

Ja proszę Szanownego Pana nie obrażam się za Prawdę, to Pan i np. Pan Janusz obrażacie się za prawdę. Pisząc o prawdzie miałem Panów na myśli a nie siebie. Ja się za Prawdę nie obrazam, bo ja cenię bardzo. A po 2. swoimi wypowiedziami i to zlośliwymi, obrazacie mnie, bo Wasze, Panów wypowiedzi są dla mnie złośliwe i tyle w tym temacie, zamykam go. szkoda, ze to ja nie mogę was zbanowac, bo dawno byście byli zbanowani i wyrzuceni z forum. Zegnam.:):);)

Szkoda mojego czasu na pisanie z Wami, Panami.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót