Zasiłek rodzinny SVB

• Autor wątku Autor wątku patrycja1994
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam,
ponownie proszę o informację w sprawie svb. Opisałam problem we wcześniejszym poście. Poniżej ponownie piszę:
czy może ktoś mi udzielić informacji na temat wypłaty zasiłku svb??
Chodzi o to że przyszła decyzja z jego przyznaniem, poszczególne kwoty co i za ile w jakim kwartale. Termin - "wypłata jak najszybciej to możliwe". Dodatkowo na osobistym koncie did svb (czy jakoś tak), które zostało utworzone widnieją również te kwoty z datą wypłaty. Generalnie powinny być wypłacone ok 10 października. Do tej pory nic. czy svb rzeczywiście wypłaci te kwoty i dlaczego to może tak długo trwać??
Z góry dziękuję za informację
;)

Informacji może udzielić tylko i wyłącznie urząd SVB, który jest płatnikiem.

Witam,
a czy Pani Nollewska pomogłaby mi napisać pismo albo skontaktować się z SVB w moim imieniu?? Niestety do tej pory nic się nie zmieniło z wypłatą świadczenia, podobno był jakiś problem z kontem ale odesłaliśmy formularze jednak dalej nic:(
pozdrawiam serdecznie

Skontaktować się nie mogę z urzędem SVB, gdyż jestem osobą trzecią i urząd nie udzieli informacji w tej sprawie. Urząd może udzielić odpowiedzi wnioskodawcy lub osobie upoważnionej przez wnioskodawcę. Więc w tej sprawie zostaje tylko napisanie pisma do urzędu lub osobiście odwiedzić placówkę SVB.

Powrót