Zasiłek rodzinny w Belgii - pytanie

• Autor wątku Autor wątku sheev
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sheev

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, mam pytanie dotyczące zasiłku rodzinnego w Belgii. Sytuacja wygląda tak, że mama, która pracuje w Brukseli wysłała mi dokument, który muszę wypełnić, niestety nie znam francuskiego. Mam 19 lat i jestem studentem pierwszego roku. Czy jest jakieś tłumaczenie tego dokumentu ? Jakich dokumentów potrzebuję z uczelni i czy muszę udać się z tym dokumentem do dziekanatu ? Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś był w stanie odpowiedzieć mi na te pytania, ewentualnie powiedzieć gdzie taką pomoc mogę uzyskać. Tutaj załączam ten dokument : http://www.rkw.be/fr/documentation/forms/_documents/P7-F.pdf (chodzi mi o dokument P7B który jest na ostatniej stronie). Z góry dziękuję :)

Musisz poszukać w internecie, napewno jest w wersji angielskiej lub niemieckiej bądź też holenderskiej. Natomiast jeżeli nie znajdziesz to niech Twoja mama poprosi pracodawcę o pomoc w tej sprawie.
W Belgii obowiązek załatwienia formalności dot. zasiłku rodzinnego ma pracodawca, więc można zapytać i poprosić o pomoc w tej sprawie.

Nie mogę znaleźć angielskiej wersji tego dokumentu, proszę o pomoc.

Powrót