P
Pineska2706
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, jestem z mężem po rozwodzie, staram się o Angielski zasiłek rodzinny, były mąż pracuje tam legalnie od dłuższego czasu, lecz nie znam jego miejsca zamieszkania i pracy, gdyż nie utrzymuje z nim bliższego kontaktu.
W Polsce nie pobieram rodzinnego. Staram się już o rodzinne z UK lecz nie wiem w jakim stadium jest moje postępowanie i nie wiem ile to jeszcze może trwać.
Z Anglii przyszły mi do polski dokumenty o nazwie Childs Benefits.
Dokumenty te wypełniłam i odesłałam listem priorytetowym ubezpieczonym wraz z Aktami urodzenia moich dzieci.
Zwracam się z wielką prośbą o wyjaśnienie mi w jakim stadium jest moje postępowanie i jak długo mogę czekać na konkretne decyzje.
Z góry dziękuje.
W Polsce nie pobieram rodzinnego. Staram się już o rodzinne z UK lecz nie wiem w jakim stadium jest moje postępowanie i nie wiem ile to jeszcze może trwać.
Z Anglii przyszły mi do polski dokumenty o nazwie Childs Benefits.
Dokumenty te wypełniłam i odesłałam listem priorytetowym ubezpieczonym wraz z Aktami urodzenia moich dzieci.
Zwracam się z wielką prośbą o wyjaśnienie mi w jakim stadium jest moje postępowanie i jak długo mogę czekać na konkretne decyzje.
Z góry dziękuje.