G
grzes156
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam
mam maly problem i proszę o pomoc...
sytuacja wyglada nastepująco,wstapiłem w związek malżeński w sierpniu 2008r,teraz urodzil mi się synek i zlozyłem z zoną wniosek o zasiłek rodzinny i dodatkowy zasiłek za urodzenie się dziecka( nie chodzi tutaj o becikowe)
i sprawa wyglada nastepująco...
pani poprosila mnie o zaswiadczenie z urzedu skarbowego o dochodach za 2007r.
wszystko bylo by ok gdyby nie to że w 2007 roku byłem kawalerem,miszkalem w duzym mieście i sporo zarabiałem i nawet nie myślałem o założeniu rodziny,a że się ożeniłem i przeniosłem w inną część Polski gdzie zarobki i znalezienie pracy są trudniejsze to dlaczego moje dochody jako kawaler mają być uwzglednione w zasiłku skoro nie bylismy razem bo poznalismy się w 2008r
według mnie powinny być brane dochody za okres od którego jesteśmy razem..
czy jest do tego jakieś prawo jasno okreslające ???
Pozdrawiam Rafał
mam maly problem i proszę o pomoc...
sytuacja wyglada nastepująco,wstapiłem w związek malżeński w sierpniu 2008r,teraz urodzil mi się synek i zlozyłem z zoną wniosek o zasiłek rodzinny i dodatkowy zasiłek za urodzenie się dziecka( nie chodzi tutaj o becikowe)
i sprawa wyglada nastepująco...
pani poprosila mnie o zaswiadczenie z urzedu skarbowego o dochodach za 2007r.
wszystko bylo by ok gdyby nie to że w 2007 roku byłem kawalerem,miszkalem w duzym mieście i sporo zarabiałem i nawet nie myślałem o założeniu rodziny,a że się ożeniłem i przeniosłem w inną część Polski gdzie zarobki i znalezienie pracy są trudniejsze to dlaczego moje dochody jako kawaler mają być uwzglednione w zasiłku skoro nie bylismy razem bo poznalismy się w 2008r
według mnie powinny być brane dochody za okres od którego jesteśmy razem..
czy jest do tego jakieś prawo jasno okreslające ???
Pozdrawiam Rafał
Ostatnia edycja: