Zastraszenie przez internet...

• Autor wątku Autor wątku krolwioski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krolwioski

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam
Chcialbym sie dowiedziec czy jezeli ktos zastraszyl mnie przez internet i odczuwam strach przed ta osoba, boje sie ze moze mi cos grozic, to jestem w stanie cos zrobic prawnie przybywajac w innym kraju...
Troszke sie znam i wiem ze aby cos wskurac powinienem sie obawiac, inaczej o co by chodzilo skoro nie boje sie osoby ktora mnie zastrasza...
Wiem kto to jest, wyslal mi wiadomosc na stronie internetowej fotka z pogruszkami typu ze jezeli czegos nie zrobie to mam przesrane, a jezeli cos mu sie nie spodoba to sie nawet do mnie przejedzie, urzyl w liscie pelno wlukarysmow i ostrych sow oznaczajacych ze juz po mnie...

Dziekuje za wszelka pomoc...

a w jaki sposób może ci coś zrobić skoro jesteś poza granicami Polski? zna twoje dane? zna twój adres przebywania?

nie chodzi o to czy mi cos zrobi, tylko o to zeby kolesia udupic, przeciez nawet jak bym byl jego sasiadem to nic by mi nie zrobil...
po prostu polacy sa zawistni no i czujea potrzebe zeby nie zostawiac tego tak jak jest tylko cos zrobic o ile mozna...

[cytat="krolwioski":1nu351aw]
po prostu polacy sa zawistni no i czujea potrzebe zeby nie zostawiac tego tak jak jest tylko cos zrobic o ile mozna...[/cytat:1nu351aw]
1) nie Polacy są zawistni tylko niektórzy Polacy... a to duża różnica...

2) nie wystarczy ,że ktoś komuś grozi... musi być m.in. realna możliwość spełnienia tej groźby... a jesli facet cie nie zna ,nie wie gdzie mieszkasz(tym bardziej ,że jest to poza granicami Polski) to brak jest tej możliwości...

jednak on mnie zna i wie gdzie mieszkam, mimo ze jest to w innym kraju...

[cytat="krolwioski":2nsa143i]nie chodzi o to czy mi cos zrobi, tylko o to zeby kolesia udupic, [/cytat:2nsa143i]

Już tym wyrażeniem kolega pokazał ze też jest wulgarny i z tej samej paki

ja wulgarny? jezeli chodzi o mnie to dobre sobie, staram sie byc skromny ale nie znam osoby takiej jak ja, bo osobiscie prawie nigdy w zyciu nie bluznilem i nie bluznie, tak juz mnie nauczono...

a pozatym chyba zwrocilem sie o pomoc w tym temacie a nie o wypominanie mi wad, rownie dobrze moglbym zaplacic jakims kolesiom zeby go pobili, ale nie chce sprawiac nikomu cierpienia fizycznego...
po prostu chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc aby ukarac go prawnie, bo wiem ze w Polsce ludzie pokroju tego kolesia bardzo boja sie policji...

Jeśli obawiasz się jesteś zastraszany zgłoś to policji
i poczytaj o grożbach karalnych
artykułu nie znam
jeśli czujesz się zastraszany itd zgłóś gdzie trzeba

Witam,
Na jednym forum internetowym pewna osoba groziła mi krzywdą fizyczną. Boję się tej osoby i wiem, że jeśli tylko spotkamy się to mi coś zrobi. Ta osoba nie mieszka w tym mieście co ja, ale są bardzo duże szanse na spotkanie. Nie chcę pisać tu szczegółów, bo boję się, że ona tu trafi na tą stronę.

Co mogę zrobić?

Powrót