zaswiadczenie o niekaralonosci

• Autor wątku Autor wątku Margoth
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Margoth

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Mam pytanie czy jesli moj chlopak zostal skazany rok temu przez sad grocki za poslugiwanie sie przerobionym dokumentem (ostatnia cyfra w roku urodzenia zostala przeprawiona, nie wiemy czy taka legitymacje dostal z uczelni, nie dalo sie tego wyjasnic) na kare grzywny, ktora uiscil po uprawomocnieniu sie wyroku, to gdy bedzie chcial uzyskac teraz zaswiadczenie o niekaralnosci to czy bedzie tam widniala jakas informacja o tym wyroku??? Jak to wogole wyglada??? Sprawa bardzo pilna.

A czy w tym zaswiadczeniu bedzie podane na podstawie jakiego artykulu osoba zostala skazana??? Cxy to moze przeszkodzic w uzyskaniu przez ta osobe pracy w banku jako operator (polega to na przesylaniu mail dot. problemow z komputerami w banku do odpowiednich fachowcow)??

Tak będzie artykuł.

A co do banku, to zależy chyba od banku.

Mam pytanie została skazana za kradzież ale nie miałam 17 lat, teraz minęło już 6 lat od wyroku. Nie pamiętam dokładnie wyroku o ile pamiętam to było to pouczenie i jakaś kara pieniężna, zadość uczynienie. Musze sama starać się o zatarcie skazania? Chce stara sie o prace w banku i nie wiem na czym stoję. Czy nadal widnieje w KRK? Proszę o pomoc bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi. Musze złożyć pisemne zaświadczenie że jestem nie karana do 11.09. Proszę o szybką powiedz, czy nastąpiło już zatarcie na mocy prawa. :(

Powrót