Zatrzymane prawo jazdy

• Autor wątku Autor wątku karolina rej.
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

karolina rej.

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
witam potrzebuję szybkiej i jasnej odpowiedzi a raczej :) pomocy
przed świętami to był 22 grudzień 2016 r został mi zabrany dowód rejestracyjny od samochodu no i mandacik...tuż po świętach 26 grudnia udałam się z autem na badanie techniczne i z kwitkiem że jest już wszystko ok udałam się do Mogilna woj. kuj.pom ponieważ tablice są na CMG aby odebrać dowód .Lecz nie został on wydany z powodu iż samochód nie był zajerestrowany na mnie a to już było ok 3 mies.od kupna i stwierdziła pani naczelnik że całą dokumentacje prześle do urzędu do słupcy woj.wielkopolskie lecz problem jest z tym że w urzędzie w mogilnie byłam już 4 razy zat zapewniają mnie iż dokument właśnie dziś wysyłają priorytetem (za każdym razem tak mówią) Ja dzwonię do słupcy dowodu nadal nie ma dziś jest już 17 styczeń 2017 r ja jężdże nadal bez dokumentów i oczywiście bez żadnego potwierdzenia (gdy poprosiłam o ksero lub jakąś pieczątke że wzieli moje wszystkie dokumenty tz.przegląd zrobiony,umowe kupna auta i ten dowód żebym miała jakiś dokument dla policji) to pani stwierdziła że to ją nie obchodzi czym okazywała się będę. Aktualnie auto mam zamiar sprzedacw przyszłym tygodniu ale jest problem z wysyłką i odzyskaniem dokumentó....prosze pomóżcie bo ja w tej chwili nie wiem co mam robic oni wsztrzymują mi dokumenty jaki czas mają na to skoro moje badanie tech.auta jest wystawione na 2 tygonie ...

Powrót