R
rafaelo3
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam wszystkich serdecznie! 28.04.2006 wrocilem z Anglii,mialem tam przygode z angielska policja.Pod hotelem spotkalem kolege Irlandczyka,wsiadlem do auta,a on gwaltownie ruszyl i nie chcial sie zatrzymac,uderzyl w czyjes auto na posesji,zostawil auto,wybil w nim szybe kamieniem i kazal uciekac,niewiedzialem,ze byl pijany.Tej samej nocy do hotelu w ktorym mieszkalismy i pracowalismy przyjechala policja i go aresztowala.Mnie aresztowali jakies dwa dni pozniej,bo zeznal,ze to ja prowadzilem,wyznaczono termin rozprawy,ale sie nie stawilem,bo mialem juz bilet do Polski,za miesiac znow chce pojechac tam do pracy,ale boje sie,ze mnie zatrzymaja na granicy,za to,ze sie nie stawilem,chociaz to dziwne by bylo,bo maja moj adres w Polsce i nigdy nic nie przyslali.Rozmawialem z Irlandczykiem przez maila i powiedzial,ze jego prawnik wszystko zalatwil i nie poniesie nawet zadnej kary pienieznej,ale odkad naklamal na mnie policji ,juz nigdy nie uwierze w ani jedno slowo Irlandczyka.Prosze napisac czy moga mnie zatrzymac na granicy i jak sprawdzic czy nie figuruje w rejestrze angielskiej policji,czy tez angielskich celnikow,za odpowiedz bardzo serdecznie dziekuje i pozdrawiam.