zatrzymanie na Lotnisku

• Autor wątku Autor wątku iss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

iss

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam.ponad 2 lata temu mialam wypadek samochodem w Anglii.nikomu sie nic nie stalo.policjant spisal tylko moje imie i nazwisko i angielski adres i powiedzial ze przyjdzie wezwanie na sprawe do sadu.jednak po 4 miesiacach wypowadzilam sie stamtad (przez 4 miesiace nie otrzymalam zadnego wezwania).mieszkam teraz w szkocji.czy jest mozliwosc ze zostane zatrzymana na lotnisku.? z gory dziekuje za odpowiedz.

Na zadane pytanie nikt nie udzieli wiążącej odpowiedzi, gdyż nikt nie zna materiałów sprawy oraz nie wie czy to Pani była sprawcą wypadku czy też nie.

Jeżeli była Pani sprawcą wypadku, to Policja mogła wszcząć za Panią poszukiwania.

tak, to ja bylam sprawca wypadku.na parkingu uderzylam w zaparkowany samochod.nie wiadomo bylo czyj on byl.przyjechal policjant.spisal moje dane i powiedzial ze bede musiala zaplacic kare poniewaz nie mialam ubezpieczenia.kazal mi isc nastepnego dnia na najblizszy posterunek i przedstawic dokumenty takie jak przeglad, podatek itd.zrobilam to i powiedzieli ze dostane wezwanie na sprawe bo bede musiala zaplacic za uszkodzony samochod.jednak przez 4 miesiace nic nie dostalam, a teraz mieszkam gdzie indziej.wiec czy moze sie okazac ze na lotnisku podczas kontroli paszportowej zostane za to zatrzymana i zabrana na policje.?

Powrót