Zatrzymanie prawa jazdy.

• Autor wątku Autor wątku drink320
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

drink320

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
W dniu 14.09.2009 zdałem prawo jazdy kat.b egzamin praktyczny, na egzamin zostałem umówiony po upływie terminu ważności teoretycznego egzaminu i dyrektor Word-a w którym zdawałem chce mi teraz cofnąć ten egzamin praktyczny z powodu pomyłki pani przy okienku. Czy on tak może?? (egzamin praktyczny na prawo jazdy to był dla mnie wielki stres i nie jestem pewien czy zdam go teraz po cofnięciu tego egzaminu ponieważ troche już nie jeździłem, bo czekałem na prawo jazdy. To są oczywiśćie znowu koszta egzaminu, dojazdu na niego i ewentualnych jazd, które wykupie żeby przypomnieć sobie znowu.)

wiesz z trgo co sie orientuje kierownik osrodka egzaminacyjnego ma prawo cofnac egzamin jesli uwaze ze była to pomyłka albo ze nie jestes odpowiednio przygotowany do niego ale nie jestem pewien moze sie cos zmieniło

znaczy to że zapisała mnie na egzamin praktyczny na dzień kiedy niemiałem już ważnych testów teoretycznych, chyba o 2 dni sie pomyliła czy jakoś tak. Ja wiem że ja też powinnem pamiętać ale niemając wglądu do dokumentów to można chyba zapomnieć czy sie zdawało coś 6 miesięcy temu np 12 kwietnia a pani mnie zapisała na 14 września czyli pomyłka o 2 dni, i ja mam prawo sie pomylić bo ja niemam wglądu w te dokumenty a ona ma to i w dokumentach napisane i na komputerze jak wpisze mój pesel i moje dane.

Powrót