W
wabank
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam pytanie czy moze ktos sie orjentuje w prawie Hollenderski bedac w wakacje w Hollandi zostalem zatrzymany przez policje na wezwanie ochrony z klubu sprawa wygladala tak bedac w klubie pod barem w pewnym momecie zostalem zabrany pod pache i wyrzucony z klubu bez zadnego wytlumaczenia dlaczego prawdopodobnie za duzo wypilem po sprzeczce z ochroniarzami pokazalem im zeby sobie z tej glupoty szczelil w leb przykladajac palce do wlasnej glowy oni to zinterpretowali ze mowie im ze chce ich zaszczelic obezwladnili mnie i wezwali policje policja mnie zatrzymala w areszcie od 1:00 w nocy do 12:00 w poludnie az juz wytrzezwialem zlozylem zeznania tlumaczac ze to jest pomylka jestem tu na wakacjach a ochrona wyrzucila mnie z klubu przy czym rozwalila mi glowe i reke zlozylem wyjasnienie i po 5 min zostalem wypuszczony i uslyszalem ze jestem wolny ale osoba ktora mnie przesluchiwala juz sie nie pokazala tylko inny policjant jak zadalem pytanie czy to wszystko odpowiedzial ze tak i ze jestem wolny tak mu powiedzial policjant ktory mnie przesluchiwal po zatym nie wzieli odemnie zadnego adresu ani nic tylko cos z dowodu spisali zadzwonilem pozniej do ambasady ze taki mialem incydent ale nic mi nie pomogli powiedzieli ze nie wiedza wiec po co nam taka ambasada chyba tylko po to zeby z naszych podatkow sie utrzymywac i nie ma mi zabardzo kto mi wytlumaczyc jak to wyglada bo od wrzesnia juz minelo troche czasu a ja sie troszke stresuje co dalej i czy to tylko tyle?? bardzo prosze o pomoc