R
RADEK121
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam
Mam taki problem
Pisze jako komis samochodowy
Sprzedalem klientowi samochód sprowadzony z włoch
Klient dostał komplet dokumentów tj. Akcyza, fak, tłumaczenia opłacony recykling, przegląd techniczny.
Klient auto zarejestrował ale gdy zgłosił sie po odbiór twardego dowodu - dostał informacje że na tym samochodzie zakaz transferowy samochodu podobno są na nim jakieś roszczenia we włoszech.
Auto po tygodniu zostało zebrane przez policję - stoi na parkingu policyjnym.
Podobno (pisze podobno dlatego że są to słowa kupującego) policja kontaktuje się z jakimś urządem we włoszech co dokładnie jest z tym autem.
Auto zabrane było na początku grudnia do dziś ja jako komis nie mam żadnej informacji co sie dzieje z tym autem, żadnego przesłuchania nic.
Klient jest bardzo ugodowy nie rości do mnie zwrotu kasy za auto.
Jak ja mogę mu w tym pomódz.
Z góry dzieki za każdą pomoc
Mam taki problem
Pisze jako komis samochodowy
Sprzedalem klientowi samochód sprowadzony z włoch
Klient dostał komplet dokumentów tj. Akcyza, fak, tłumaczenia opłacony recykling, przegląd techniczny.
Klient auto zarejestrował ale gdy zgłosił sie po odbiór twardego dowodu - dostał informacje że na tym samochodzie zakaz transferowy samochodu podobno są na nim jakieś roszczenia we włoszech.
Auto po tygodniu zostało zebrane przez policję - stoi na parkingu policyjnym.
Podobno (pisze podobno dlatego że są to słowa kupującego) policja kontaktuje się z jakimś urządem we włoszech co dokładnie jest z tym autem.
Auto zabrane było na początku grudnia do dziś ja jako komis nie mam żadnej informacji co sie dzieje z tym autem, żadnego przesłuchania nic.
Klient jest bardzo ugodowy nie rości do mnie zwrotu kasy za auto.
Jak ja mogę mu w tym pomódz.
Z góry dzieki za każdą pomoc