Zatrzymany w Areszcie Śledczym Kurkowa Gdańsku

• Autor wątku Autor wątku loczek25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Polskie przepisy wykonawcze nie przewidują czegoś takiego jak "widzenie intymne".

dobrze wiesz o czym mowie a jak zwykle udzielasz odpowiedzi nie na temat. nie ma intymnego? to moze malzenskie, jak zwal tak zwal. jesli ktos naprawde chcialby mnie wspomoc odpowiedzia,zrozumialby o czym mowie. wolalabym bys nie odpowiadal na moje posty jesli zamiarem twoim jest tylko ponizenie, wysmianie, czy co tam masz w glowie.

nadziejaaa napisał:
jesli zamiarem twoim jest tylko ponizenie, wysmianie, czy co tam masz w glowie.

Udzieliłem informacji na temat sytuacji w przepisach. Jeśli dla Ciebie taka odpowiedź jest poniżaniem - polecam wizytę u specjalisty.

forg napisał:
Polskie przepisy wykonawcze nie przewidują czegoś takiego jak "widzenie intymne".
A jakie przepisy to regulują? Tzn. widzenia małżeńskie czy jak one tam się nazywają.

zadalam proste pytanie, czy na kurkowej procz widzen bezdozorowych sa rowniez malzenskie. mysle ze wiekszosc wie i rozumie jaka roznice mam na mysli, jesli chodzi o te rodzaje widzen. nie pytalam natomiast czy w polskim kodeksie wykonawczym jest wzmianka o widzeniu "intymnym", bo zdaje sobie sprawe iz jest to pojecie potoczne.

Witam;)Nadziejaaa;)Z tego co wiem są takie widzenia a może inaczej jest pokój z łożem:D pozdrawiam

Witam mam pytanie jak napisac prosbe do dyrektora AŚ w gdansku na kurkowej o widzenie imtymne nażyczony jest po wyroku czekam na odp dziekuje z góry:)

ale ty też pisz nam to pomagało i średnio raz na 2 do 3 miesięcy otrzymywaliśmy przeważnie lepiej jak obie strony piszą

a jak on będzie już wiedział, jak i co pisać, to jej nie powie?

a jak wyglada slub bo mam zamiar sie pobrac w as niech mi ktos tak uczciwie napisze jak to wyglada . i ile czasu czeka sie na zgode

Przyklejony temat :ślub w więzieniu. 629 postów. Poczytaj, będziesz wiedziała jak będzie wyglądać Twoja wymarzona ceremonia.

powie pewnie ale to samemu można napisać nie trzeba czekać aż on napisze pierwszy musi napisać prożbę do Dyrektora i ją uzasadnić jak coś to mogę podpowiedzieć na pw

bo znowu będzie jakieś ale lub krytyka a to nie o to tu chodzi prawda?;)

forg napisał:
Przyklejony temat :ślub w więzieniu. 629 postów. Poczytaj, będziesz wiedziała jak będzie wyglądać Twoja wymarzona ceremonia.

Wyczuwam tu" troche" sarkazmu,slowo "wymarzona" bylo tu niepotrzebne.

jaco77 napisał:
slowo "wymarzona" bylo tu niepotrzebne.

A dlaczego nie?? Przecież ceremonia ślubu to coś bardzo ważnego w życiu. i z reguły ma się jakieś marzenia z nią związane. A jeśli ktoś sobie wymarzył ślub za kratami mimo, ze może to zrobić gdzie indziej to jego sprawa.

Witam wszystkich mam problem mój mąż został wczoraj aresztowany był poszukiwany listem gończym bo nie stawiał się na sprawy dostałam tel że jutro go przewożą do aresztu śledczego na kurkowej wie ktoś gdzie ja mam się dokładnie zgłosić żebym dostała jakieś informacje co z nim i drugie pytanie bo on miła kasę przy sobie na czynsz a ja zostałam bez grosza na życie i czynsz a właściciel lada dzień będzie czy oni by mi ją odali proszę o pomoc nie wiem co mam robić :(:(

masz daleko do Gdańska? bo możesz próbować dzwonić, ale jak przez telefon udowodnisz, że jesteś żoną? Lepiej się przejść z dowodem, wtedy wiedzą, z kim rozmawiają i masz większe szanse. Nie idź z samego rana, skoro jutro mają go przewieźć to nie od razu będzie w ewidencji, wczesnym popołudniem (13.00-14.00) najwcześniej.
Co do pieniędzy - całą gotówke, jką mój miał w kieszeniach, wpłacono na jego konto depozytowe i miał ją do dyspozycji. Ale ja się nie zwracałam o odzyskanie tej kwoty. W każdym bądź razie te pieniądze w kosmosie nie zginą :)

Powrót