Zawiadomienie o wszczęciu egzekucji

• Autor wątku Autor wątku Oskarżony93
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

Oskarżony93

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam was wszystkich, jestem nowy na forum i proszę o wyrozumiałość ogólnie to mam problem już od paru lat z windykacją, proszę o pomoc bo jestem bezradny, co może mnie czekać za to i czego się mogę spodziewać, czy mogę pisać o umorzenie jakichś kosztów czy jak? proszę o pomoc dodaje załączniki. Pozdrawiam Załączniki na str Zdjęcia - Pokazywarka.pl

To zależy, czy odebrałeś nakaz na przełomie 2013/14 czy nie. Jeśli odebrałeś - to dlaczego, olałeś awizo czy Intrum podało stary adres?

Posłuchaj Amelio, awizo nie odbierałem ponieważ przebywałem za granicą, rodzice nie mogli odebrać ponieważ był polecony następna spr to komornik wysłał list na adres inny niż mieszkam więc nie miałem szans na nic list odebrałem na przełomie 2014/15 grudzień. Pozdrawiam

Zatem wnieś sprzeciw i wykaż adres zagraniczny na daty luty-marzec 2014. Nakaz zostanie uchylony

Nie boisz się konsekwencji pokazania swoich danych na forum ogólnodostępnym ? brawo , brawo , brawo ,

Konsekwencje? ehhhh Jakie konsekwencje? moje imie i nazwisko? adres? pesel? nie rozumiem Cie Damian xxx

Wiesz co można zrobić z takimi danymi ? zdziwiłbyś się , oby się tak nie stało .Powodzenia

Damian xxx Dzięki za Troskliwość i bądź tak miły i powiedz mi jak sie usuwa posty?? Dzięki z góry i również Pozdrawiam

Powrót