...ZAWIASY...KOLEJNY WYROK W TRAKCIE...I CO DALEJ???

• Autor wątku Autor wątku shaft212
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
...i viceversa :)

:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: pozdro.marta222 :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: pozdro.marta222 :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:

[cytat="strawberry":20c355o7]Dlaczego administracja nie reaguje ?? Przecież Pani Marta 222 jawnie udziela porad jak uniknąć konsekwencji prawnych przestępcom. To taki cel ma to forum ?[/cytat:20c355o7]

Nie za bardzo rozumiem o co chodzi? W żadnym razie nie naruszyłam zasad forum prawnego a moja porada była chyba też jak najbardziej zgodna z prawem i powiedziałam to co powiedziałby chyba adwokat, który miałby na celu dobro swojego klienta- gdyby dana osoba z takim problemem przyszła do niego. Poza tym wręcz namawiałam shafta aby postępował wg norm prawnych- czyli nie ukrywał się, więc ten atak na mnie jest dla mnie kompletnie nie zrozumiały...

Poza tym jest to forum prawne, które ma na celu akurat w tym dziale- prawo karne- pomogać osobom które mają problem z prawem karnym :) a nie forum gdzie ludzie tj strawberry wyrażają swoje życiowe opinie i przekonania...

@marta222 - nie wiem gdzie pracujesz, nie wiem czy w ogóle pracujesz ale wiem jedno - mam nadzieje, że z zawodami prawnymi nie masz/nie będziesz mieć nic wspólnego. Porada w stylu "przeciągaj jak się da" przestępstwem nie jest ale jest żałosne jeżeli pochodzi od profesjonalisty. A to, że robią tak adwokaci nie jest wytłumaczeniem. Przypomnę ci, że dużo ludzi kradnie ale mimo wszytko nie jest to akceptowane. Podobnie jest z takimi radami.
Prawo do obrony to owszem jedna z zasad kpk ale nie wolno za jego pomocą naruszać prawa,a bezzasadne przewlekanie sprawy, niestawanie się na terminy to nie jest korzystanie z prawa do obrony.
Może na przyszłość trochę więcej myślenia zamiast chęci napisania jak najwięcej.
Pozdrawiam.

Pan pomylił chyba fora- to jest forum prawne, gdzie udziela się rad dotyczących prawa karnego- ja udzieliłam tego typu rady.Nigdy nie zasugerowałam aby dana osoba nie stawiła się na rozprawę...

Poza tym zastanawiam się czy nie potraktować pana słów jako znieważenie mojej osoby i tymże nie zastosować odpowiednich środków prawnych, gdyż nawet w internecie człowiek powinien postępować wg litery prawa- a to pan właśnie złamał prawo- obrażając mnie...

[cytat="Akodo":1v479nof]@marta222 - nie wiem gdzie pracujesz, nie wiem czy w ogóle pracujesz ale wiem jedno - mam nadzieje, że z zawodami prawnymi nie masz/nie będziesz mieć nic wspólnego. Porada w stylu "przeciągaj jak się da" przestępstwem nie jest ale jest żałosne jeżeli pochodzi od profesjonalisty. A to, że robią tak adwokaci nie jest wytłumaczeniem. Przypomnę ci, że dużo ludzi kradnie ale mimo wszytko nie jest to akceptowane. Podobnie jest z takimi radami.
Prawo do obrony to owszem jedna z zasad kpk ale nie wolno za jego pomocą naruszać prawa,a bezzasadne przewlekanie sprawy, niestawanie się na terminy to nie jest korzystanie z prawa do obrony.
Może na przyszłość trochę więcej myślenia zamiast chęci napisania jak najwięcej.
Pozdrawiam.[/cytat:1v479nof]

To gdzie ona pracuje to nie Twoj problem.
wiesz ze nic nie wiesz?
To dobra porada, poniewaz prawo jest dla wszystkich a nie tylko dla funkcjonariuszy.
Poczytaj sobie konstytucje ignorancie.
Jakich ludzi, mowisz to w swoim kontekscie - czy tylko obrazasz obywateli polskich?
Bezzasadne wywody spowodowane najprawdopodobniej zawodem....
Co do myslenia, to nie wykazal sie pan takowym czynem...

[cytat="Moniak":2g2ak7xk]To nie moja działka, ale ban za chamstwo.

I caps locka. 8)[/cytat:2g2ak7xk]

Skoro to nie Twoja działka to przebywanie na niej jest nielegalne i ban jest nieuzasadniony.

Proponuję zakończyc dyskusje nie na temat.
Prosze nie nazywać na forum innych użytkowników ignorantami, żałosnymi nieprofesjonalistami etc.
Nadto Moniak jest moderatorem i jak najbardziej może korzystać z funkcji banowania oraz na ten temat się wypowiadać.

atmosphere napisał:
Proponuję zakończyc dyskusje nie na temat.
Prosze nie nazywać na forum innych użytkowników ignorantami, żałosnymi nieprofesjonalistami etc.
Nadto Moniak jest moderatorem i jak najbardziej może korzystać z funkcji banowania oraz na ten temat się wypowiadać.

Kasujecie moje posty, poniewaz nie macie argumentow..
Jedyne wasze argumenty to pozycja sily, a tak byc nie powinno...

Powrót