F
Fotozagadka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam przejrzałem forum ale nic konkretnego nie znalazłem tylko cytat "zdjęcie samochodu wystawionego na aukcję nie stanowi utworu" PROBLEM POLEGA NA : zdjecia mojego auta które było wystawione w polskim i zagranicznym portalu ogłoszeniowym , zostały udostępnione bez mojej zgody na stronie WWW firmy internetowej, żeby zobaczyć m.in zdjecia które ja robiłem i zostaly skopiowane z ogłoszenia samochodu każdy musi tej firmie WWW zapłacić i zapłaciło już ponad 100 osób
PYTANIE:Jak to sie ma z naszym prawem czy firma WWW może udostępniać moje zdjecia i dodatkowo czerpać z tych zdjec korzyści majątkowe. i jak do końca jest z tym prawem autorskim w tym przypadku
Cytat z początku posta ma tu zastosowanie czy mamy doczynienia z łamaniem prawa ? DZIEKUJE WSZYSTKIM za wskazówki
PYTANIE:Jak to sie ma z naszym prawem czy firma WWW może udostępniać moje zdjecia i dodatkowo czerpać z tych zdjec korzyści majątkowe. i jak do końca jest z tym prawem autorskim w tym przypadku
Cytat z początku posta ma tu zastosowanie czy mamy doczynienia z łamaniem prawa ? DZIEKUJE WSZYSTKIM za wskazówki