A
_Ann
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Zamowiłam na allegro zestaw do decoupage . Przesyłka , którą miałam otrzymać była o tyle "wyjątkowa", iż poprosiłam o inne kolory farb akrylowych niż te w aukcji oraz w paczce miała się znajdować serwetka wybrana przeze mnie z listy około 20. Paczka dotarłam bardzo szybko, zawartość była zgodna z zamówieniem. Dwa dni później-dopiero wtedy wróciłam do domu- rozpakowałam przesyłkę i wystawiłam pozytywny komentarz. 3 godzinki później poczta polska dostarczyła identyczna paczkę ! Byłam pewna,że to nie do mnie, więc mama wyszła i pokwitowała... Nadawca jest ten sam-te same dane,charakter pisma identyczny... Pomyślałam,że to dla innego allegrowicza,który zakupił po mnie wspomniany zestaw i dla pewności otworzyłam- licząc,że w środku będzie inna serwetka i inne kolory farb... Ku mojemu zdziwieniu w paczce znajdowały się wszystkie zamówione przeze mnie preparaty! Czyli innymi słowy dostałam 2 w cenie jednego,tylko wątpię,żeby było to celowe. Tu pojawia się pytanie co mam zrobić ? Czy skoro paczka była zaadresowana na mnie, zawartość zgadzała się z zamówieniem,to mogę ja zatrzymać? Czy będzie to bezpodstawne wzbogacenie i muszę ja zwrócić ?