Zerwanie umowy orange

• Autor wątku Autor wątku kllarra
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kllarra

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam .
Mam problem dotyczący zakupu nowego numeru na firmę . tydzień temu dostarczono mi kartę z nowym numerem który miał być numerem internetowym do zegarka . oczywiście pomylono zamówienie i dostałam kartkę z opcja pin co zglosilam na infolinii .pan stwierdził ze powinnam udać się do salonu tejże firmy i tam na miejscu mi wymienia ta kartę na bezpinowa . w salonie pani stwierdziła ze nie ma czegoś takiego i nie będzie i ona nic nie poradzi . wiec pi kolejnym telefonie z reklamacja została zamówiona nowa karta przez infolinię gdzie zostałam zapewniona ze karta wyjdzie danego dnia najdalej następnego i powiedzmy 3go dnia będzie u mnie ... Co się nie stało .. Po kolejnym telefonie Panie na infolini stwierdzily ze nie wiedza jak to możliwe bo karta jest wysłana .. Po takich zapewnieniach i ustaleniu ze kurier nic nie wie kolejna osoba stwierdziła ze taka przesyłka wogole nie została wysłana i ona nie wie jak to możliwe ze inni mówili inaczej . mam dość tej niekompetentnej firmy i chciałabym całkiem zrezygnować z zakupu tego numeru . jak to rozwiązać ??? W jaki sposób mogę zrezygnować z umowy skoro była podpisana na firmę ??

Loco1 - na niektórych kartach tego operatora nie ma takiej możliwości... Sam przez to przechodziłem.

wittka napisał:
Loco1 - na niektórych kartach tego operatora nie ma takiej możliwości... Sam przez to przechodziłem.

Dokładnie...

loco1 napisał:
O tym mówi treść zawartej umowy.

W treści umowy jest tylko to kiedy orange może rozwiązać umowę nic innego

loco1 napisał:
No to wszystko wiesz. Czekaj spokojnie na kartę.

Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem człowieku to nie udzielaj beznadziejnych rad zostaw te dyrdymały dla siebie !!!!!
Jest wyrażenie napisane ze chce z tego zrezygnować

kllarra napisał:
Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem człowieku to nie udzielaj beznadziejnych rad zostaw te dyrdymały dla siebie !!!!!
Jest wyrażenie napisane ze chce z tego zrezygnować

No to zrezygnuj.

W czym widzisz problem? Nie umiesz napisać pisma czy co?
Udaj się do salonu opa i tam pracownik podyktuje odpowiedni tekst.

Masakra jakas :o

Jeśli zaś odpowiedź loco1 nie koreluje z twoim tokiem rozumowania to udaj sie do prawnika w swoim miescie.

Ostatnia edycja:
Zrezygnować trudno będzie bo to na firmę. Możliwość jest taka udaj się do salonu i złóż pismo z prośbą o zdjęcie pinu dodatkowo musisz w nim ująć to iż jesteś świadoma z zagrożenia wynikającego z dezaktywacji numeru pin .

Powrót