zezniania / sprawia w sadzie

• Autor wątku Autor wątku sowhat
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sowhat

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
zostałem zwiniety z osiedla był to moj pierwszy kontakt z policja w takim stanie rzeczy przerobili mnie tak ze zeznalem ze kupilem 1 g od pana x w dniu tym i tym o godz tej i ze dzwonilem z tego tel do niego ... na policji nie przestawiano mi zadnych praw ani nic ztych rzeczy tylko przeszedl odrazu do sedna sprawy i powiedzial mi jak to było a ja tylko to potwierdzilem skladajac podpis pod protokolem z przesluchania ... teraz dostalem wezwanie na sprawe i tak wiem ze w sądzie złoże w ogóle przeciwne zeznania do tych na policji wiec bede sie wszystkiego wypierał ... nigdy nie byłem karany nie mam akt na policji. oskarzony nie przyznal sie do niczego wiec jesli zloze przeciwne zezniania niz na policji grozi mi cos za to ? dodam ze w tamtym okresie czasu bylem w zlym stanie psychicznym gdyz bylem zerem czlowieka chodzilem do psychologa od uzaleznien hazardu ponieważ wczesniej przegralem kilkadziesiat tysiecy złotych wieku 20 lat. Dokladnie zastraszyli mnie sankcjami i dolkiem co w tamtym okresie dla moich rodzicow moglobyc ciosem do trumny bo i tak duzo wycierpieli przezemnie wiec mam pytanie czy moge problem z hazardem uzwglednic w moja obrone że zeznawalem tak tylko dlatego zeby wyjsc i nie robic wiecej przypałów rodzicom ? dzieki za odpowiedz

Powrót