Zk Czerwony Bór

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Słuchajcie wiecie może jak z Lublina najszybciej tam dojechac??
Mojego wczoraj tam przewieźli, dzwonił dziś bardzo nie zadowolony..

Powiedzcie mi bo tak czytam, że zdjęć nie można, a karty??
Jak długo tam czeka się nie widzenie??
Mój jest na półotworku..

Basiu właśnie się zastanawiam bo jak mój A tam siedział to podobno były tam 2 cele dla recydywy, ale pewnie masz racje dla tych ze śledczaka.

Młoda jak ja tam jeździłam to karty można wnieść zapakowane oryginalnie , nie wiem jak jest ze zięciami ale możesz je wysłać listownie wtedy na pewno przejdą bo wysyłałam. Ile się czeka na widzenia to zależy raz 30 min następnym 3 godziny. Ogólnie jest dosyć duża sala widzeń i jest tam poczekalnia więc nie ma stania na mrozie. Naprawdę nie jest tam najgorzej.
Kiedyś była tam jednostka wojskowa dlatego więzienie jest obszerne i dosyć ponure ale w pomieszczeniach jest schludnie.

Ostatnia edycja:
Lipa po całości. Szczególnie w Czerwonym borze. Tam szczególnie nienawidzą przynależących do podkultury przestępczej ...

forg naprawde tam jest z tym fatalnie?? czemu szczególnie tam??
a w ogole jak tam jest z wokandami??

Witam!
Dziękuję rustyka za inforamcje na temat widzenia bezdozorowego. Ja jeszcze nie bylam na owym widzonku bo ostatnio trochę się kłócimy i od tygodnia nie dzwoni mój łobuz. Ale może niedlugo mu przejdzie i mam nadzieję że jutro odezwie się. Co do kart to teraz nie można wysylać w liście ani wnosić na widzenie,tylko kupić w kantynie albo telefonicznie podać kod. a zdjecia też nie można wnieść ale w liście mi spokojnie można wysłać.
Pozdrawiam:)

witam wszystkich jestem nowa osoba na tym forum
moj maz tez od nie dawna jest w czerwonym borze :(
mam pytanko i prosze o odpowiedz ;)
jak dojechac z warszawy do tego zakladu autobusem ?
pozdrawiam

Jako nowa powinnaś najpierw poczytać troszkę. Choćby ten temat w całości.
mamy tutaj taką fajną wyszukiwarkę. Można również przeszukiwać tematy. Wpisałem "autobusem" i znalazłem instrukcję dojazdu: w listopadzie 2008 została w tym temacie umieszczona. Czytałaś ją?

dopiero sie wczytuje powoli ale zaraz poszukam dziekuje bardzo za wiadomosc;)

MONISIA autobusem bedziesz raczej miala bezposrednio ciezka tam sie dostac... Ewentualnie isc te 3 km od glownej. Wiem ze prawie pod sam ZK jezdzi autobus ale nie powiem w jakich godzinach bo naprawde nie wiem...

monisia ja tez dojezdzam z warszawy. rano jest autobus o 7.00 ze stadionu do zambrowa. z zambrowa biore taxi (ok40 zl) i dojezdzam do zk. jade w srode 13 .01 pozdrawiam

a moze ktos sie wybiera w srode 13.01 do CZ.B samochodem? z checia bym sie zabrala i oczywiscie dolozyla do paliwa pozdr

Wiki ja prawdopodobnie jadę w piątek.. ale z Lublina..
nie wiem czy Ci to w jakiś sposób by pomogło,ale jak coś to pisz..

WIKI73
ja jade w srode tylko nie wiem jeszcze czym bo moze bede miala transport to bysmy sie stykneły jak mozesz podaj mi swoj numer tel na moje gg 5574406
MAM JESZCZE PYTANIE ILE KOSZTUJE BILET AUTOBUSOWY ?
POZDRAWIAM

a moze ktos wie cos na temat zazalenia od wokandy ?
moj ma 25 stycznia cos takiego :)
pozdrawiam

Witam:)
Mam pytanko: Wysłałam Mojemu w takiej duzej kopercie A4 zeszyty i karty do gry i mi zwrócili. To jak mam mu to przekazać? Może wiecie?
pozdrawiam:)

Hmmm...a pocztą nie mogę mu przesłać nawet 1 zeszytu i kart do gry? bo pewnie chodzi o małą kopertę? ale przecież nie zmieszczą się te rzeczy:(

Powrót