Zk Czerwony Bór

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wszystko zalezy od tego kiedy sie przyjdzie.. ale nie ma tam takich sytuacji że ktoś kto przychodzi po Tobie wchodzi na widzenie przed Tobą a ty czekasz dalej.. to dopiero jest irytujące, uwierzcie mi..

Młoda ma racje... To zalezy o ktorej sie bedzie na miejscu i ile jest osob przed Toba... Trzeba swoje wyczekac;)

Witam. Wiecie może kiedy są widzenia i w jakich godzinach?:(

Witam mam pytanie jaka niespodzianka czeka przed widzeniem bezdozorowym?? I na czym dokładnie polega rewizja osobista??

onna ja mialam takiewidzenie nieraz i zadnej niespodzianki nie mialam ale potrafia wziasc na rewizja osobista.ktora polega na tym iz musisz sie rozebrac do naga sprawa nieprzyjemna ale jak chcesz wejsc na widzenie musisz sie zgodzic

Ostatnia edycja:
onna22 nie wiem od czego to zależy czy biorą na osobistą czy nie - naprawdę... Bo np dla mnie wnoszenie czegoś skazanym jest po prostu beznadziejne..:mad:. Po co utrudniac sobie zycie i skazanym?? A tak czesto sie zdarza ze nawet babcie wnosza cos niedozwolonego... Po co:x?... Sama bym chciala wiedziec od czego zalezy ze idzie sie na osobista... Ale z tego co widze to starsze Panie z pozoru sa dobre... Bo mloda to by nie wniosla nic... Przynajmniej ja... Bo to nie wypoczynek:mad: a kara:x

witajcie dawno mnie tu nie było. słyszałam ze z wokandy 10 .06 wyszło 10 osób z 13 stających . mógłby to ktos potwierdzić. bo jakoś mnie słuchy doszły ze zaczęłi puszczać i nawet ten sędzia co żadko dawał wokandy.

passat napisał:
witajcie dawno mnie tu nie było. słyszałam ze z wokandy 10 .06 wyszło 10 osób z 13 stających . mógłby to ktos potwierdzić. bo jakoś mnie słuchy doszły ze zaczęłi puszczać i nawet ten sędzia co żadko dawał wokandy.

A no! Wszyscy uciekają jak szczury z tonącego statku przed odpowiedzialnością i odszkodowaniami za przeludnienie . "Sprawiedliwość robio".8-)

nawet z pierwszej puszczaja? wybiera sie ktos moze jutro z bialegostoku?

Mój znajomy wyszedł właśnie z tej wokandy 10.06

hej czy ktoś jeżdzi z białego do czerwonego boru?

jak ktoś jeździ z Białegostoku do Cz.B. to prosze o kontakt :)

Witam.

W razie pytań i wątpliwości, jak tam jest obecnie itd. chętnie służę pomocą..
W tym tygodniu stamtąd wyskoczyłem po kilkumiesięcznym pobycie w tym miejscu..

Pozdrawiam.

Moderatorzy tego forum nie będą tolerować nast. kategorii postów:
- pisanych gwarą więzienną, (...)

Taka zasada została zawarta w regułach działu "więziennictwo". Wyskoczyłeś przez okno?? Czy z majtek? - moderator

Ostatnią edycję dokonał moderator:
jedzie ktos w piatek do Cz.B. i chce sie ze mna zabrac?

Czy ktoś z Was może mi odpowiedzieć jak to jest z pracami społecznymi (w wymiarze 90 godzin) w Cz B. O tyle o ile z Art. 116 wynika, że osadzony ma obowiązek wykonywania prac porządkowych w obrębie zakładu karnego (w tym przypadku typu półotwrtego), Okręgowy Inspektor Pracy twierdzi, że zmusznie do prac nieodpłatnych, bez umowy o pracę jest bezpodstawne, również w Zakładzie Karnym. I z powodu odmowy wykonania w/w pracy osadzony nie powinien ponosić dodatkowej kary dyscyplinarnej. Szczegółowe informacje i porady prawne pod numerem podanym na stronach Okręgowych Inspektoratów Pracy.

Powrót