ZK Dębica

• Autor wątku Autor wątku adamek 1407
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
czy Ty zrozumiałeś odpowiedzi na Twoje pytanie ? co znaczy "też może pić"? gdzie ?
w zk? nie nie może !

goscforum nie może pić, w ZK nie da się kupić ani legalnie dostarczyć alkoholu.

Witam

Czy ktoś mi powie jak wygląda sytuacja w ZK w Dębicy chodzi mi o wokandy przepustki widzenia jak wyglądaja czy sa bezdozorowe? i jak jest z telefonami jak z praca ogólnie wszystko mnie interesuje na temat tego Zakładu z gory dziekuje!

w miare dobrze. Mój chłopak jest już tam 5 miesiąc I nie narzeka. Na widzenie czekałam najwiecej pół godziny. Co do widzeń bezdozorowych będe miała w tym miesiącu pierwsze, wiem że moga,się one odbywać w sobote I niedziele. Ogólnie rewelacji na zk nie ma. Są lepsze I bardziej zadbane. Od razu mówie na widzenomiu w salce jest zimno:( jest możliwość zrobienia zakupów dla skazanego do 5kg. Jak masz jakieś pytania to pytaj:) pozdrawiam

Czy ktoś mi może powiedzieć jak wygląda sytuacja w ZK w Dębicy jeżeli chodzi o wokandy? Interesuje mnie wszystko w tym temacie

Z tego co wiem wszyscy co się staraja to wychodzą. Musi być połowa kary odsiedzona I bez problemu. No I jeszcze dobra opinia od wychowawcy :) grypsujacy mają tam lepiej ze wszystkim. Tak mi mówił mój chłopak , który aktualnie tam przebywa

wychowawcy ich lubią jeśli zachowują się w miarę normalnie i nie wariują często. I tak samo SW jest ok w stosunku do nich. A w innych ZK nie jest tak jak tu.

Wiol20 napisał:
wychowawcy ich lubią jeśli zachowują się w miarę normalnie i nie wariują często. I tak samo SW jest ok w stosunku do nich.

Czym się różnią "wychowawcy" od "SW"?

Czy ktoś może się orientuje jak długo czeka się na wokandę od momentu złożenia wniosku o wpz w ZK Dębica?

Witam,

Czy wysyłał ktos skazanemu płyty cd z muzyka - filmami ? Jakie sa wymagania ? Tylko plyty oryginalne ?

Witam mój K przebywa od niedawna w Dębicy i chciałabym sie dowiedzieć czegoś o tym zakładzie odnosnie wokandy telefonowania i pracy w tamtym ZK jeśli ktoś posiada informacje bardzo proszę o odpisanie

Witam ponownie czy nikt nic nie wie o tym zakładzie o warunkach i wokandach? Nikt z forumowiczow nie ma tam nikogo??

Jesli chodzi o wokandy to zalezy,raz tak a raz inaczej.Ale jak moj znajomy tam byl to sporo osob wychodzilo ale na drugiej.Warunki ? nie maja tam najgorzej.Wiadomo cudow tez nie ma,bo to w koncu zk.Alle telefony od 8 rano do 22,mozna rozmawiac ile sie chce i na ile stac osadzonego.Praca,tez nie jest z nia tam tak zle,sporo osadzonych jest zatrudnionych,wielu w pracach wolnosciowych.

Witam jest ktoś z krakowa kto ma kogoś bliskiego w zk w dębicy??

Jak coś to pytajcie, tydzień temu opuściłem ZK w Dębicy.8)

no to Gratuluje;) jeśli Cię mogę zapytać wyskoczyłes na wokandzie czy juz odbebniłeś swoje i była pora na Ciebie?? orientujesz sie jak to wyglada z wokandami?? jakie są szanse na 1 wokandzie??

No witam Cię :) No ja z Wokandy wyskoczyłem, ale z wokandami tam jest tak: Jeśli jesteś na R to jest gorzej z wokandą jeśli na P to nie ma problemu z wystąpienia każdy wyskakuje, minimalnie gorzej mają Ci za jazdę po pijanemu ale i Oni wyskakują :) tak że dużo zależy czy jest to P czy R :)

no własnie mój tam jest od marca , a teraz stara się o przerwe w karze ze wzgledu na trudną sytuacje rodzinną..:( dlatego pytam.. jeszcze mam pytanie jeśli mogę.. o wokande wystapił ci zakład karny??

Powrót