ZK Garbalin

• Autor wątku Autor wątku kropka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
sylwww napisał:
Czy ma Pani jakieś nowe informacje? U mnie byli technicy 23.07.2022 r. i nadal cisza :(

W piątek była Pani kurator. Dowiedziałam się, że 5 sierpnia ma być posiedzenie niejawne, ale nie mam pojęcia dlaczego. Być może chodzi o przeniesienie papierów z Radomia na województwo łódzkie.

Anna_b_w napisał:
W piątek była Pani kurator. Dowiedziałam się, że 5 sierpnia ma być posiedzenie niejawne, ale nie mam pojęcia dlaczego. Być może chodzi o przeniesienie papierów z Radomia na województwo łódzkie.

Bardzo możliwe… A tak z ciekawości kiedy złożyła Pani wniosek?

29 czerwca, jeszcze przed pójściem do zk. Zgłosił się do aresztu 4 lipca i fo przenieśli Poe do garbalina. A Pani kiedy składała wniosek? Był już kurator?

Anna_b_w napisał:
29 czerwca, jeszcze przed pójściem do zk. Zgłosił się do aresztu 4 lipca i fo przenieśli Poe do garbalina. A Pani kiedy składała wniosek? Był już kurator?

Wniosek został złożony 15 lipca, jak już był w AŚ w Łodzi - od 30 czerwca do 26 lipca był w Łodzi, a teraz jest w Garbalinie.
Pomiary były, natomiast kuratora jeszcze nie…

Ostatnia edycja:
Po otrzymaniu raportu od techników, sad składa zlecenie do kuratora I opinie. On ma natomiast na przeprowadzenie wywiadu 14 dni. Na jakim bloku jest? Może się już znają zoim mezem.

Anna_b_w napisał:
Po otrzymaniu raportu od techników, sad składa zlecenie do kuratora I opinie. On ma natomiast na przeprowadzenie wywiadu 14 dni. Na jakim bloku jest? Może się już znają zoim mezem.

Matko ile to wszystko trwa… a długi wyrok? U nas 3 miesiące.
Musiałam dopytać, na siódmym.

Ostatnia edycja:
4 miesiące z czego już miesiąc przesiedział. Twój też za alimenty? Mój mąż skumplował się z jednym Norbertem. To Twój mąż?

Czemu zaśmiecacie wątek? Na prywatne tematy pogadajcie przez prywatne wiadomości.

Powrót