zk Gdańsk Przeróbka

• Autor wątku Autor wątku m29
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
asienka555 prawie miesiąc mój łobuz tam jest. a czemu pytasz?

Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - do rozmów służą prywatne wiadomości oraz listy i telegramy - moderator.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ja dostalem 21-go stycznia 2010r wokande i co prawda byla ona lipna na 11 osob dostalo 3 a na nastepnego dnia poszedlem do domu...

witam moj mezczyzna dzis trafil z As na kurkowej na przerobke powiedzcie mi prosze jak to jest z tymi widzeniami w niedziele bo napisane jest ze tylko dla pracujacych albo dla uzalezionych na terapii a jak jest w rzeczywsitosci bo moj mezczyzna powiedzial ze mam przyjsc nie chce jechac na marne z nadzieja na spotkanie. BArdzo prosze o inf jak to jest w rzeczywistosci wpuszcza mnie czy nie??

normalnie mozna isc w niedziele.. mój nie jest na terapii i nie pracuje i normalnie wpuszczają. Denerwuje mnie to na przeróbce ze skazany nie moze obok usiasc tylko musi siedziec na przeciwko ;/

ramka1991 to zależy od zmiany jak ja tam jeździłam to raz pozwalali siedziec obok siebie raz nie. Z resztą w każdym więzieniu tak jest

w malborku mozna normalnie... moze jak bede czesciej jezdzic to pozwolą

Witam wszystkich, jakiś czas temu pytałam Was czy można włożyć do listu temperówkę do ołówków. Otóż do ZK Gdańsk Przeróbka nie można wysyłać temperówki. Piszę tak na przyszłość, bo może komuś się przyda.

Witam, mam pytanie czy na Przeróbce można zrobić w kantynie zakupy dla osadzonego?Jeśli tak to do jakiej kwoty?Czy przed wiedzeniem je zrobić?

Mozesz je przed widzeniem zrobic i o ile dobrze pamietam do 100 czy 150zl

można do 100zł robić, ale przymykają oko jak sie zrobi za więcej.. ale trzeba uważać bo mogą sie przyczepić..

Ramka1991 dziękuję za informację. Czy można w kantynie osadzonemu kupić papierosy?
Wolę zapytać niż popełnić gafę. I jeszcze jedno ile czeka się aby wejść na widzenie?

A powiem Ci ze jak ja jezdzialm to szybko szlo a zwlaszcza w tyg. jak osadzeni w pracy byli. Papierosy mozna kupic

noo papierosy można i nawet są w normalnych cenach. w niedziele też sie wcale długo nie czeka.. chyba, że o 12 sie pojedzie to troszke można poczekać, ale w tygodniu lepiej jezdzić bo mniej ludzi i mozna spokojnie pogadać

Czy ktoś się orientuje czy na Przeróbkę na widzenie można wnieść gazetę?

czy orientuje sie ktos jak wyglada na przrobce z otwarciem grupy przepustkowej? moj po 24 kwietnia bedzie mial komisje w sprawie przepustek czy ktos w ogle ma grupe otwarta za pierwszym podejsciem :) ?

Sam fakt ze tam sie znajduje oznacza ze ma grupe otwarta:) Po pierwszej komisji sa przyznawane przuputski.Przynajmiej u nas tak bylo.

Powrót