zk Gdańsk Przeróbka

• Autor wątku Autor wątku m29
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R1 i R2 nie ma na Przeróbce, jest tylko M2 i P2 oraz M i P3

Czy orientuje się ktoś czy to prawda że na Przeróbce jest przepełnienie??? Mój mąż jest w Wejherowie i chciałabym żeby przewieźli go na Przeróbke ale podobno może być ciężko .... W wejherowie dostał P2

Jest przepełnienie niestety jak wszędzie. Jeśli w Wejherowie jest p2 to nie prędko mogą go przewieźć.

Jest około 100% ,ale tam szybko miejsca się zwalniają i jest naprawdę ruch więc jeśli siedzi w wejherowie z P2 to jeśli jest to najbliżej miejsca zamieszkania to dość szybko powinien tam trafić

Mam pytanko na przeróbce zakupy można zrobić za 100 zł??? a nie będzie problemu jeżeli kupię i zawiozę karty tp??? da radę je wziąść na widzenie ??? proszę o szybkie info bo juro się tam wybieram !!!

Zakupy tylko do 100 zł można zrobić, jak przekroczysz kwotę chłopak może dostać wniosek karny.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Karty lepiej kupić przed widzeniem i wsadzić je do portfela..

Witam, chciałam poinformować że na Przeróbkę można wysłać w kopercie piłeczki do ping ponga. Dali mojemu Łobuzowi bez żadnego gadania. Piszę bo może komuś się przydać. Pozdrawiam :)

Wieczny smutku mogłabyś się dowiedzieć czy na Przeróbce wprowadzili już widzonka intymne, z tego co mi wiadomo miały wrócić i jestem ciekawa czy tak się stało?

po co kupowac karte TP na widzeniu lepiej kupic telegrosik i podac numer przez telefon :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
asienka555 napisał:
Wieczny smutku mogłabyś się dowiedzieć czy na Przeróbce wprowadzili już widzonka intymne, z tego co mi wiadomo miały wrócić i jestem ciekawa czy tak się stało?

Witam, z tego co wiem, pokój intymny został kiedyś przerobiony na celę, ale mój A. mi mówił, że chodzą tam jakieś plotki że więźniowie mają wyremontować jakieś pomieszczenie i mają być widzenia intymne :)

Nobody w takim razie trzeba cierpliwie czekać :)
Mojemu wychowawca mówił że mają wrócić a czy tak będzie to się okaże.:)

Póki co nie ma widzeń intymnych. Świetlicę chyba nawet przerobili na celę. Ech szkoda gadać :mad:

wieczny_smutek napisał:
Ech szkoda gadać :mad:

Dlaczego? Przecież to wszystko po to, by szanowni przestępcy mieli 3 metry powierzchni podłogi na głowę i po to, by państwo nie musiało płacić odszkodowań - kosztem na przykład wypłat zasiłków dla samotnych matek. Nie rozumiem pretensji. Sami tego chcieli.

wieczny_smutek napisał:
Póki co nie ma widzeń intymnych. Świetlicę chyba nawet przerobili na celę. Ech szkoda gadać :mad:

Dowiedziałam się ostatnio, że od października ma być pokój intymny:)

Nobody ciekawe na ile te informacje są prawdziwe ? Tak czy inaczej pocieszyłaś mnie, mam nadzieję że wejdzie to w życie i za niedługo wybiorę się na takie widzonko :)

Nie orientujecie się, czy na widzenie mogą przyjść 4osoby? tzn. jedna 9lat, druga 16 i dwie pełnoletnie? Czytałam w poczekalni że liczba osób które nie ukończyły 18roku życia jest nieograniczona.

Nobody nie powinno być problemu na taką liczbę osób. Gdyby chciały wejść np. 3 osoby dorosłe to by musiał pisać prośbę, my tak zrobiliśmy.
Wrócę jeszcze do tego intymnego, mój dowiadywał się u wychowawcy i na razie na ten temat nie wiedomo.

Powrót