Zk grądy woniecko

• Autor wątku Autor wątku zlotam1979
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hej ;) kinguuulka122. Niestety trochę się u mnie pozmieniało i teraz jeżdżę do Czerwonego Boru. I przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Pozdrawiam :)

Hej :) gosik697, nic się nie stało. Jakoś da się tam dostać. Gorzej jest z powrotem do białegostoku.

Czy aktualnie jezdzi ktoś do Grąd z Białegostoku ?

Czy jest ktoś kto aktualnie ma bliską osobę w tym zakładzie? Potrzebuję informacji na temat traktowania grypsujących i ogólnie o P2. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

Hej! właśnie przeniesli mojego chłopaka z Białegostoku do Grądów Woniecko. Będę jeżdzic prawdopodobnie 2-3 razy w miesiącu tam, także jakby ktoś chciał sie zabierać razem to sie dogadamy. Jeszcze tam nie byłam, ale zamierzam jechać pojutrze pierwszy raz. Czy rzeczywiscie jest tam wporządku? Czy osoba bliska , ale nie spokrewniona moze wyslac paczkę? tzn, nie jestem z rodziny, ale jestem wpisana na listę jako osoba bliska, dziewczyna.

Hej :) Jeździ ktoś może z Białegostoku do Grąd na widzenia ???

Hej jedzie może ktoś 5.02.17 z Łomży na widzenie ?

kasiaa266 napisał:
Siema. Jeździ ktoś nadal z warszawy/ sochaczewa do tych Grądów ?

Nwm czy pytanie jest jeszcze aktualne, ale ja zaczynam właśnie jeździć z Warszawy.

Witam. Czy ktoś jedzie z Białegostoku 25.06.2018? Jeśli tak proszę o odpis, brat wychodzi na wolność nie ma jak wrócić stamtąd.

Powrót