G
gosia1963
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Czy ktoś miał kogoś w ZK w Iławie. Jak tam jest z widzeniami i wokandami?
Proszę o odpowiedź.
Proszę o odpowiedź.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dziwne my staramy sie o przeniesienie wlasnie ze wzgledu na to ze moze moze...chociaz u nas bylby to cud. ale szkole ma skonczyc.... tylko tez mamy rozkmine co maialo byto byc taki wybormarcinmajster napisał:z opowiadań innych mogę napisać, że zk jest zaliczany do zakładów "trudnych". znany w polsce ze swojej szkoły (stolarz, ślusarz), a z wokandami tam trudno, choć wszystko zależy (o dziwo!) od kaprysu sędziego...:what:
Mulan napisał:Staram sie poznac od wczoraj numer konta na jaki można wpłacać pieniadze dla Mojego
staram sie tez znaleźć jakies info dotyczace widzeń ,
ool napisał:Mam nadzieje ze pomogłam![]()
Mulan napisał:I niestety ale mylisz sie, przeszukalam wszytsko co umiala przeszukac
sylwiaaa77 napisał:No to dobrze że dostałeś wokandę. Siedziałeś 1 raz to co się dziwisz że nie było Ci tam dobrze? Zresztą nie wiem czy tam dobrze może być, podsumowując, to nie jest złe więzienie bo niektórzy chceli by w takim być bo mają gorzej.
magda272951 napisał:Czy dzwoniac do ZK dowiem sie tego. prosze o jak najszybsza odp.
magda272951 napisał:mam pytanie odnosnie widzen a mianowicie nie jestem pewna w 100% czy zostalam wpisana na liste odwiedzajacych a chcialabym jechac na widzenie.Jak moge jak najszybciej sie tego dowiedziec jezeli nie mam z A kontaktu tel a listy dosyc dlugo ida (mieszkam w Holandii). Czy dzwoniac do ZK dowiem sie tego. prosze o jak najszybsza odp.