ZK Nowy Wiśnicz

• Autor wątku Autor wątku cuks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Brak metrażu, brak właściwej opieki lekarskiej, za walkę o swoje prawa kłopoty gwarantowane, niedawno dali na śniadanie stary śmierdzący chleb, a kiedy to zgłosiliśmy to postraszyli nas troszeczkę, mnie izolatkami i czarnuchami iż są już w drodze, innych przerzutkami itp. Oczywiście ja tak tego nie zostawię i po Nowym Roku poszukam prawnika który zepsuje im trochę krwi:D

falck napisał:
Oczywiście ja tak tego nie zostawię i po Nowym Roku poszukam prawnika który zepsuje im trochę krwi:D

Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że w tej chwili zachowujesz się niewłaściwie? Jak będziesz miał wyrok, prawomocny, to wtedy będziesz mógł głosić te swoje rewelacje.

falck napisał:
pewnie tam pracujesz cooo???

Nie, nie pracuję. Ale swoimi publicznymi wypowiedziami działasz na szkodę autorytetu dyrektora tej jednostki penitencjarnej.
Ciekawe co powiedziałbyś, gdyby ktoś w internecie napisał, że Ty (z imienia i nazwiska) popełniłeś jakieś przestępstwo. Przed zapadnięciem wyroku. Pewnie natychmiast pognałbyś do sądu po sprawiedliwość.

Masz racje, ale ja tu jestem po to aby pomóc innym skazanym i ich rodzinom a nie osobom które krzywdzą setki osób, łamiąc ich prawa, a ja przecież potwierdziłem że tam byłem i nie obrażam nikogo, ludzie na tym forum mają prawo wiedzieć co się dzieje tam za murami.
Karmią ludzi kłamstwem czują się nietykalni, tylko czemu nie mówią ile zaplacili już odszkodowań za swoje postępowanie he?:o
A autorytet dyrektora to ma prawo bytu tylko tam za murem, a nie na wolności gdzie jest wolność słowa i komuna umarła!!!

Falc masz całkowitą racje!Ja sobie zdaje sprawę że kryminał to nie kurort wypoczynkowy ale opieka lekarska powinna być należyta wiem coś na ten temat....

Przykro mi, ale muszę Cię rozczarować, ponieważ opieka lekarska może się mierzyć jedynie z trzecim światem, uwierz mi, wiem co mówię, leki kradną na potęgę, a na zapalenie oskrzeli dają wit.C

Witam!mojego narzeczonego zwieźli w piątek na monte na szpitalke bo mial problemy ze zdrowiem a na Wiśniczu chodził do szkoły i pracował myslicie że go spowrotem tam zwiozą czy gdzie indziej go rzucą???

Witam,moze ktos z Was moze mi powiedziec jaki jest dyrektor tego zk ? czy odrzuca prosby,czy raczej jest bardziej "ludzki" itp ?

Nowy Wisnicz jezdze czasem co tydzień teraz zaczne walke o przewiezienie meza do innej jednostki penitencjarnej wisnicz oddalony jest od krakowa 34 km i autostrada szybko nie w tym rzecz ...z tamtad się nie wychodzi z wokand i na przepustki nic tam nie ma możliwości sady tarnowskie bija do jednej bramki z zk ,,,czasem 1 na 10 mowi to nasz mecenas znana postac ..choćby z tv ...sytuacja jest beznadziejna telefon 5 min nawet jak placzesz do słuchawki często prowokują i rozlaczaja czas to czas dziś w sylkwestra w swieta w wigilje lub gdy z dziecmi rozmawia 5 min to 5 min ...czasem jak lepsza zmiana jest dluzej ..codziennie miedzy 9 rano a 16,30 później nie dzwonią ....widzenia trwaja godz...nie turami raczej o pelnych godzinach jak zwalniają się stoliki od 8 rano do 13 ostatnia kartke przyjmują ...można się starac w nagrodę o widzenie bezdozorowe lub w oddzielnym pomieszczeniu....tak widzenia sa w weekendy i w Swieta czyli jutro 010118 w Nowy Rok i pokutrze we wtorek z tym ze w swieta kantyna zamknieta ....co miesiąc można zrobić paczke zywnosciowa do 6kg i zaplacic w kantynie lub przelewem i 9l wody lub napoju ...pozdrawiam

bardzo kiepsko przedterminowe w Tarnowskich sadach nikłe szanse w Krakowskich predzej

Witam chcialam sie dowiedziec jakie sa na dzien dzisiejszy warunki i czy jest szansa na przepustke czy wokande .pytam gdyz moj maz jest tam w drodze

Przecież to nie jest uzależnione od miejsca pobytu a od konkretnego przypadku.

Powrót