ZK Pińczów

• Autor wątku Autor wątku MadziaeM
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ruda30 napisał:
oddzialowy mu zaproponowal badz moim konfidentem bedziesz mial wszystko qurwa jak tak mozna,zalosne :(

Ha ha ha! Na prawdę tak ślepo wierzysz w to co Ci mówi osadzony?
Gdyby P. do mnie powiedział, że nie może mieć czegoś tam, bo nie jest konfidentem, to chyba bym padła ze śmiechu. No i faktycznie nie jest, a mimo to, ma wnioski nagrodowe, ostatnio rozwiązywał konkursy tematyczne, żeby dostać widzenie bezdozorowe. :evil: A do najgrzeczniejszych nie należy, więc da się? Da się.

ruda30 napisał:
qurwa jak tak mozna,zalosne :(

Możesz zmienić język?
A po drugie: skoro pan przestępca twierdzi, ze miłuje prawo i praworządność to co za problem, że zgłosi przełożonym - na przykład oddziałowemu - nieprawidłowości, czyli łamanie regulaminu lub prawa, których będzie świadkiem?

Przykład: w celi jest gwałcony osadzony. Nikt oczywiście tego nie zgłosi, bo przecież nie można być konfidentem. Żenada.

Ja byłem w Pińczowie i co mogę powiedzieć. Nikt się o nic nie czepiał, telefon codziennie jakieś 15 minut, sala widzeń ok, zakupy w kantynie też ok. Jedynie co mnie rozbawiło to nie chcieli mi wydac pilota do dvd, bo jak stwierdzono "...mozna z niego zrobić telefon komórkowy...":D

witam,mojego meza przewieziono do zk pinczow z as w kielcach gdzie mial juz wydany talon na rzeczy kosnetyczne podobno w zk pinczow lista jest calkiem inna moze mi ktos udzielic informacji co sie tam znajduje,z gory dziękuje

uzytkownik a mozesz dokladniej sprecyzowac swoje pytanie?

moj narzeczony jest osadzony od 12.11.2012 i nawet nie jest tak zle jest na przejsciowce jak narazie i moze dzwonic codziennie widzenia 2 x jak narazie ale jutro ma komisje penitencjarna i bedzie 3 x w miesiacu kantyna ok sala widzen ok klawisze ok wydawaloby sie ze wszystko ok ale jednak nie jest serce mi peka jak pomysle ze on tam w celi za kratami a ja w naszym domu z naszym synkiem czekam na niego.musimy sobie z tym poradzic dopiero minal tydzien a musi jeszcze minac przynajmniej 4 miesiace i ma spora szanse na waronkowe lub SDE.trzymajcie sie wszyscy.pozdrawiam;)
dodam ze przydzielono mu P2 z tego co mowila wychowawczyni cale szczescie;)
p.s.w razie pytan piszcie jestem caly czas na biezaco gadam z kim sie da kto byl osadzony gadam nawet z klawiszami a co mam siedziec i czekac az ktos cos łaskawie powie!;)

dodam ze klawisze nie sa zachwyceni pytaniami ale maja obowiazek udzielic informacjii wkoncu oni tez od tego sa !!!a na przejsciowce mozna dzwonic co dziennie 5 min tak 2 dni po osadzeniu a potem po przejsciowce mowili ze ile sie chce oczywiscie biorac pod uwage ze jest duza kolejka do tel na oddziale ale jakies 15 min dziennie na pewno .pozdrawiam

NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAĆ:!:;)

kolenka mam podobna sytuacje tez czekamy na mojego meza z synkiem,zszokowalo mnie to ze moj maz jest w celi z morderca myslalam ze w celach sa ludzie z podobnymi wyrokami,bylam dziaij na widzeniu paczka zywnosciowa zostala przyjeta bez problemu prawie wszystko przeszlo :)

Witam Serdecznie,
Mam pytanie dotyczące tego ZK, bo Mój mąż zostanie tam prawdopodobnie przywieziony,dlatego chciałabym dowiedzieć się w jakie dni są widzenia i do której można zapisać się na widzenie?
Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

widzenia sa od wtorku do soboty
wtorek sroda sobota 8 30 -13
czwartek piatek 10.30 15

Nie wiecie jak mozna zamienic widzenia 2 razy w miesiacu na jedno dwu godzinne trzeba napisac jakies podanie?

jaimojimperatyw napisał:
Nie wiecie jak mozna zamienic widzenia 2 razy w miesiacu na jedno dwu godzinne trzeba napisac jakies podanie?

Osadzony powinien napisać prośbę o połączenie godzin widzenia.

Czy ktoś wie czemu w tym zakładzie obowiązuje zakaz ćwiczenia nie rozumiem tego

Wie ktoś czy w tym zakładzie przyjmuja w paczkach np.sałatke domową, dżem domowy w słoiku albo musztarde

Wiecie jak jest tam teraz z wokandami są jakieś szanse na warunkowe??słyszałam że marne

Witam czy ktoś posiada aktualne informacje na temat tego zakładu? Mój mąż został tam przewieziony wczoraj i interesuje mnie wszystko co związane z tym tematem...

Wszystko czyli co? Pytaj, odpowiem.

Jak tam jest z pracą? Mój mąż jest na zamknietym i ma P1 dostał 10 miesięcy. Chciałby pracować ale pewnie to nie takie proste...

Powrót