M
myszanda
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Jeżeli chodzi o widzenia to po oddaniu rzeczy i sprawdzeniu (czyli tych wszystkich formalnościach) czekałam ok.30min. Przyznaję że byłam zaskoczona bo w Łodzi czekałam od 2 godzin w górę... Niestety musiałam sporo czekać aż przyjdą po mnie i mnie wypuszczą. Sala widzeń zwykła, z kącikiem zabaw dla dzieci. Choć w łodzi była ładniejsza. Ale nie o to przecież chodzi. Najważniejsze że można zobaczyć się z kochaną osobą. Jesli chodzi o strażników tych którzy sprawdzają cię na samym początku to musze przyznać że byli mili.
Telefony. Mój dzwoni co dwa trzy dni ok. 5-10min. Z tego co wiem to często na cały oddział czynny jest jeden automat. Więc automatycznie rozmowy są krótsze i co trzy dni.
Jestem również zaskoczona listami. Bardzo szybko dochodzą do mnie. Od napisania po jakiś trzech - czterech dniach jest już u mnie
mój też dostaje szybko.
Telefony. Mój dzwoni co dwa trzy dni ok. 5-10min. Z tego co wiem to często na cały oddział czynny jest jeden automat. Więc automatycznie rozmowy są krótsze i co trzy dni.
Jestem również zaskoczona listami. Bardzo szybko dochodzą do mnie. Od napisania po jakiś trzech - czterech dniach jest już u mnie