ZK w Gębarzewie

• Autor wątku Autor wątku Marta1221mala
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marta1221mala

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam. Mam mega szybkie i pilne pytanie. Mój M stara się o dozór elektroniczny. Byli juz wymiary brać i w ogóle, ale nadal brak info o wokandzie. Ile to może jeszcze trwać? Jak wygląda taka rozprawa? Dodam, że mamy małe dzieci :mad: martwię się trochę. Dajcie jakieś rady :confused:
Z góry wielkie dzięki.

A co mają do tego małe dzieci? Ich nikt przecież na posiedzenie wzywał nie będzie.

Finister napisał:
A co mają do tego małe dzieci? Ich nikt przecież na posiedzenie wzywał nie będzie.

Bardziej chodziło mi, czy ze względu na dzieci może sprawa potoczyć sie szybciej :D bo nie sądzę by dwu latek rozmawiał na posiedzeniu :what: ale dzięki za odpowiedź, bardzo pouczające i bardzo w temacie mojego zapytania :what: trzymaj się :)

Nie,sprawa nie potoczy się szybciej ze względu na dzieci,bo niby dlaczego miałaby?A czas oczekiwania zależy od obłożenia sprawami danego sądu,o ile oczywiście już wpłynął do niego komplet dokumentów.

Esemka napisał:
Nie,sprawa nie potoczy się szybciej ze względu na dzieci,bo niby dlaczego miałaby?A czas oczekiwania zależy od obłożenia sprawami danego sądu,o ile oczywiście już wpłynął do niego komplet dokumentów.

Rozumiem. Czekamy już 3 tygodnie i nie wiemy nic. Zupełnie... :-x a to strasznie denerwujące :mad: :rolleyes: dziękuję

Ja czekałam 3 miesiące na wokandę męża i na wtorek już ma

Powrót