ZK we wrocławiu!!

• Autor wątku Autor wątku kasiorkowa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kasiorkowa

Użytkownik
Odpowiedzi
81
Witam was dziewczyny :)
Moj skarb chce sie przeniesc do wroclawia ze strzelc opolskich bo tam jak toon stwierdzil juz mu sie nudzi i czas dluzy bo wszystko i wszystkich zna chce cos nowego poznac ale slyszal ze we wroclawiu na zk jest komuna i nie nie wie wlansie gdzie bnedzie lepiej mogly byscie wypowiedziec sie na temat zk we wroclawiu wiem ze tam jest wiecej zk niz jeden ale nieiwem doklandie do ktorego sie chce przenmiesc bede wdzieczna jak byscie mi opisywaly zaklady z wroclawia jak znacie oczywiscie z gory dzieki :)

moniak ale on nie poda takie powodu oczywiscie on poda inny powod a ma np taki ze za daleko jest i mu to nieumozliwia kontakt z rodzina i dlatego pisze o przewozke torche blizej

Jezeli na Kleczkowską to odradzam. Tragedia jedzenie nie do zjedzenia i masz rację komuna do potęgi. Szczerze odradzam.

a inne ile w ogole we wroclawiu jest zk ?opowiedzcie jak cos wiecie

We wrocławiu z tego co się orientuję są dwa zk.Podobno we wrocławiu jest łatwiej z wokandami o czym się przekonałam bo mój mąż we wtorek otrzymał przerwę w karze.Pozdrawiam.

to dobrze ze z wokandami dobrze tylko czy z warunkami jest tez tak dobrze :what: ale dzieki dziewuszki

mÓj A siedzi na Fiołkach. Czyli w zk nr 2. Warunki w miare. Poza łaźnią... podobno istna melina. Ale moj sobie radzi. Jak twój wie co i jak rozegrac to bedzie mial tam prawie jak w "raju"...

Mapła1234 ciesze sie ze juz dostaliscie przerwe. Moj staje na warunkowe w grudniu. Mam nadzieje, ze nam rowniez sie powiedzie.
wszytskiego dobrego wam zycze :)

moj jest na kelczkowskiej na oddziale terapeutycznym...TRAGEDIA !!! na wszystko prosby..zgdoy... jedzenie fakt tragedia... odradzam.

Powrót