Zk Włocławek

• Autor wątku Autor wątku Asienka24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam, jak jest z wokandami we Włocławku ? Mój narzeczony odbył już połowę kary na A.Ś na Białołęce i teraz będzie stawał na wokandę po obyciu połowy kary, czeka na transport, poniewaz nie skonczyl gimnazjum i nie moze kontynuowac szkoly, dlatego tez zostanie przeniesiony. Moze ktos mial podobna sytuacje? Czekam z niecierpliwoscia na jakieś info.....POZDRAWIAM SERDECZNIE

Ostatnia edycja:
Witam, w poniedziałek wysłałam swojemu narzeczonemu 150 zł na konto zk białołęka, będąc u niego w piątek na widzeniu poinformował mnie, że nie dostal jeszcze żadnych pieniążków. Bardzo mnie to zaniepokoiło i pojechałam do banku dowiedzieć się czy może nie nastąpił zwrot pieniędzy,poczym poinformowano mnie, że jest to już na koncie zk, wiecie może czemu jest az tak znaczne opuznienie z ich strony?Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz

dziecko ,przestan robic bałagan w każdym temacie.To,że zadajesz milion pytan ,a kazde w innym temacie, to nie znaczy,że wiecej osób bedzie Ci odpowiadac. To jest temat ZK włocławek , i nikogo tutaj nie interesuje ,że Ty wysłałas narzeczonemu 150 zl? Do Białołęki.

-

Po pierwsze, o ile jestes dobrze zorientowana to z laski swojej zerknelabys, ze jestem tu jako "poczatkujacy" użytkownik. To forum traktuje jako w pewien sposob pomocne źródło informacji i nie toleruję chamstwa odzwierciedlającego się w jakikolwiek sposób, jesli nie potrafisz w odpowiedni sposob zwrocic mi uwagi to nie udzielaj sie w ogole, odnosnie okreslenia mnie dzieckiem, jesli pozwalaja Ci na to ludzie z Twojego otoczenia, nie ma najmniejszego problemu, jesli chodzi o mnie to w grzeczny sposob sie ode mnie odstosunkuj. ;-)

aleksandragro napisał:
jesli chodzi o mnie to w grzeczny sposob sie ode mnie odstosunkuj. ;-)

Cóż ... ja nie potrafię zrozumieć jak można wpaść na pomysł, by zadawać pytania w przypadkowych tematach. Ludzie robiący koszmarne błędy ortograficzne i składniowe potrafili odszukać odpowiedni temat. A napisali "wszystkiego" dwa posty.

forg napisał:
Cóż ... ja nie potrafię zrozumieć jak można wpaść na pomysł, by zadawać pytania w przypadkowych tematach. Ludzie robiący koszmarne błędy ortograficzne i składniowe potrafili odszukać odpowiedni temat. A napisali "wszystkiego" dwa posty.

A to , że jesteś chamem swoja kwestią, prawda? Śmieszy mnie to, bo jak nazwa wskazuje to "forum prawne", a nie widzę, by Twoje odpowiedzi były profesjonalne w odniesieniu do tego za kogo się uważasz. Trochę skruchy nikomu nie zaszkodziło, bo ludzie siedzący na tych wątkach traktują to jako jedną z podpór i nawet jeśli ktoś nie jest na tyle wszechobecny jak Ty, wypadałoby to uszanować, a nie pisać niekwestionowane odzywki. :-) Ktoś zada pytanie, jest wyśmiewany....to fair? Nie za bardzo, nie mnie to oceniać i mam tego pełną świadomość, Ty chyba jednak nie chociażby w odniesieniu sytuacji między mną, a moim partnerem też - nadzwyczajny brak profesjonalizmu... :-)

aleksandragro, ale Ty jestes dzieckiem masz 16 lat, wobec tego, dlaczego tak cie to poruszylo? Obraza cie to ,ze jestes dzieckiem?
Po prostu nie rób balaganu i bedzie dobrze.

Witam wszystkich.Wybiera sie ktos z Bialego teraz w sierpniu do Zk?Jesli tak i mialby wolne miejsce w samochodzie to chetnie sie razem zabiore.Oczywiscie dorzuce sie do paliwa.Bardzo prosze o konkretne odpowiedzi.Pozdrawiam.

Witam, niebawem mój skazany z Radomia zostanie przeniesiony do Włocławka na terapię narkotykową, przesiedział już połowę kary, przy czym dobrze się sprawuje, czy dzięki terapii na którą się zdecydował, będzie to w jakiś sposób uwzględnione? Słyszałam, że po jej ukończeniu jest taka procedura, że dyrektor zakładu automatycznie wraz z ukończeniem wysyła pismo o wokandę i nie ma problemu z pół otworkiem, czy to prawda? Proszę o cenne wskazówki i rady. :)

witam,
moj narzeczony wlasnie zostal przywieziony do zk wloclawek bo bedzie konczyl tam gimnazjum. prosze o info jak tam jest z widzeniami? czy dlugo trzeba czekac ? jak z intymnymi i bezdozorowymi? i czy sa ta wokandy?
z gory dziekuje. pozdrawiam:)

Witam. Brat zastanawia się nad złożeniem prośby o przeniesienie z Garbalina do Włocławka. Chce tam skończyć szkołę, zaliczyć może jakiś kurs. Nikt nikogo nie oszukuje, żeby żyć trzeba kombinować i żeby wyjść też trzeba kombinować. Słyszałam opinie że po właśnie ukończeniu szkoły mógłby starać się o przedterminowe zwolnienie. Ile jest w tym prawdy ? I jak wygląda "start" w nowym miejscu? Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi. Pozdrawiam

Powrót