Zk Włocławek

• Autor wątku Autor wątku Asienka24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z wokandami nie jest ciężko po połowie kary wychowawca stawia na komisje jeżeli oczywiście osadzony nie zrobił czegoś groźnego no bo w tych przypadkach niewiem jak jest.

Witam Kobietki .
Jestem nowa i dokladnie bardzo zielona ..
Mam pytanie , ktora z was sie orjentuje co do cen w kantynie w tym Włocławsk Zk ?? Prosze o szybka odpowiedz !

Zakupy na widzeniu możesz do 200 zł zrobić. Ceny- wiadomo, mają monopol, więc jest drogo w porównaniu do sklepów na wolności. Przykładowo- jak na wolności płacisz za np kg pomidorów 4 zł, tam płacisz 8

Ceny niesą wygurowane wiadomo troche drożej niż u nas w sklepach ale niemożna nażekać ja do mojego co tydzień jeździłam i nienarzekałam na ceny..

Witam! Wie ktoś może co można wysyłać a co nie przechodzi w paczkach żywnościowych do ZK we Włocławku? przeglądając strony widzę że w każdym zakładzie jest inaczej. Wysyłam paczkę pocztą i nie chciała bym żeby mi ją cofnęli. Mój znajomy jest tam w AŚ i chciała bym mu pomóc. Wiecie może co można przesłać tam w liście -czy gazety np. można wysłać??

Najlepiej jak twój znajomy się dowie u odziałowego co można w paczke włożyć i niech ci powie jak będzie dzwonić.Z tego co wiem to w liście mozna wysyłać wszystko.

Sylwia 13256 Niestety mam z nim kontakt tylko listowny bo z AŚ nie może dzwonić ale dzisiaj zrobiłam paczkę i już wysłałam zobaczymy co dalej. KUPIŁAM TEŻ MANDARYNKI NIE WIEM CZY PRZEJDĄ . Listy są cenzurowane więc czekam bardzo długo na odpowiedz ale skoro mówisz że w listach można przesyłać wszystko to może jakąś gazetkę albo kolorowe długopisy mu włożę.
DZIĘKI ZA POMOC BO JESTEM KOMPLETNIE ZIELONA W TYCH SPRAWACH.

Dziewczyny czy wie któraś jak najwygodniej dostać się z dworca pkp do więzienia .?

Nie mam pojecia, bo jezdze samochodem... ale napewno ( z tego co mowila mi jedna Pani w poczekalni) sa chyba 2 autobusy prosto na mielecin ;) moze jakas strona w necie jest z rozkladem jazdy autobusow

No są te rozkłady autobusów, ale ciężko sie w nich połapać a pozatym w praktyce zdarza się tak ze według internetowego rozkładu jedzie autobus a w rzeczywistosci nie ;/ i wolałabym sie dowiedziec od kogos kto taka drogę przebywał. Ale dziękuje za odp ;*;)

a tam odrazu przy dworcu nie ma przystanku ?? wiec moze jakis dojedzie.. pamietaj, zeby patrzec na mielecin :)

pomecze sie i poszukam :) ale miło by było gdyby któs mi to ułatwił i napisał co i jak. :) Maalami dzieki ;)

Witam, czy ktoras z was orientuje sie czy w ciagu tygodnia sa tylko widzenia intymne ?? bo moj P. skladal o widzenie bzd, zebym z dzieckiem przyjechala a dostal widzenie na poniedzialek i teraz nie wiem zglupialam, czy to intymne ? :confused:

Wydaje mi się,że tak. W środy są widzenia dla AŚ, w weekendy dla P1 i P2. Intymne są w tygodniu, więc wszystko na to wskazuje:-)

Kurde.. i co mam z dzieckiem jechac ? beda sie na mnie gapili jak na glupia, ze przychodzi na intymne z dzieckiem hehee

Ja znam takie sytuacje, że na intymne przychodziła żona z dzieckiem i teściową , może śmieszne, ale tak naprawdę bardzo pozytywne, po prostu chcieli swobodniej pobyć razem

Po prostu to jest ta sama sala co do intymnych.Nie przejmowałabym się tym, co pomyślą inni.Cieszcie się, że możecie porozmawiać swobodnie i spędzić to kilka chwil razem:-)A na spotkanie z dzieckiem na pewno się ucieszy!!!;)

Patrycja, co do autobusów, to dojedziesz na ul. Bartnicką (Mielęcin) autobusem linii 18 - autobus odjeżdża z Placu Wolności (ul. Warszawska), musisz kawałek dojść - 10 min wolnym spacerkiem.

Pozdrawiam

dokładnie, 18stka z Placu Wolności. Tylko kup bilet, bo ja ostatnio mandacik za brak ważnego biletu wyłapałam :P

jakim dokumentem sie okazac żeby wejść do zk.? dowodu nie mam, paszportu tez nie, a legitymacje zgubiłam. ;( chba moge pomarzyc o widzeniu

Powrót