B
beata34
mój mąż ma do wyboru po zakończeniu terapii niedługo już 3 ZK są to zk wołów zk strzelce opolskie i zk Wronki ba pewno wybierzemy jako najbardziej optymalny wołów
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oleska75 napisał:Witam ja mam pytanie co do widzen, czy jest mozliwosc o bezdozorowe widzenia?
oleska75 napisał:Jak wygladaja tam wokandy ?
oleska75 napisał:Czy sluzba wiezienna " pomaga" a nie "utrudnia" skazanemu odbywanie kary? Prosze od odpowiedz. Pozdrawiam oleska75
oleska75 napisał:pomaga w jego resocjalizacji z czym idzie dobra opinia i szybsze wyjście z ZK.
oleska75 napisał:Pytanie co dotyczące wokand... chodziło mi o to : Czy ten ZK zdecydowanie utrudnia wyjście skazanemu czy wręcz przeciwnie pomaga w jego resocjalizacji z czym idzie dobra opinia i szybsze wyjście z ZK.
oleska75 napisał:guest_user - wiem, ale chciałam bardziej "rozjaśnić" moje pytanie, bo nie uzyskałam na nie odpowiedzi, widocznie zbyt "płytko" je ujęłam, dlatego poszerzyłam je o słowa które mogłyby pomóc.