ZK ZABRZE ZABORZE

• Autor wątku Autor wątku malymotyl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zk zabrze zaborze

melanchoniczka to Ty mi daj spokój i nie wprowadzaj ludzi w błąd ze Recydywa wychodzi po Połowie Kary (byś tak powiedziała na komisji majac podgrupe R że chcesz wyjść po połowie kary to by Cie wyśmiali) i daj już spokój temu tematowi nie masz racji se zadzwoń na zakład karny albo do Sądu Okręgowego Wydział Penitencjarny zapytaj czy oni Recydywe po Połowie Kary wypuszczają POWODZENIA

Znając przepisy nigdzie dzwonić nie muszę.

Nie ma sensu się kłócić, bo mam wrażenie że albo gosc1012345 prowokuje kłótnię bez sensu, albo faktycznie ma problemy z czytaniem a w takim wypadku i tak nic nie zrozumie. Dyskusja nie ma nic związanego z Zk zabrze, więc zakończmy już, bo to do niczego nie prowadzi.

Dowiem się jak teraz tam jest z wokandami dalej taka lipa czy ssie coś zmieniło w tej materii?

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

Witam jestem tu nowa, przejrzałam to co pisaliscie do tej pory, ale mam pytanie w kwesti wokand czy cos sie zmienilo chociaz troche w tym kierunku na lepsze?? Pytam ponieważ odpowiedzi w tym temacie sa ladne pare lat w stecz, a przydala by mi sie odpowiedz w miare na bieżąco. Po za tym ciekawi mnie jeszcze jak jest z telefonami i w jakich godzinach dla osob na otwartym, jakie podejscie maja wychowawcy i czy trzeba o wszystko sie prosic i jak wygladaja na chwile obecna przepustki?? Za wszelkie informacje z gory dziekuje

Powrót