ZK Żytkowice (Garbatka letnisko)

• Autor wątku Autor wątku jovanka22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam mam pytanko po jakim czasie można się starac o widzenie bezdozorowe? Pozdrawiam A może sa tu jeszcze jakies kobiety które z warszawy jezdza na widzenia do zytkowic ?

Olcia10 napisał:
Witam mam pytanko po jakim czasie można się starac o widzenie bezdozorowe?

Od pierwszego dnia więzień powinien się starać. Tej nagrody nie dostaje się ot tak, bo ktoś bardzo chce.

Rozumiem dziekuje za odpowiedz😊 interesuje mnie jeszcze jak to jest z tymi telefonami tam ? Czytalam ze 10min dziennie ale jak moj narzeczony wczoraj dzwonil to rozmawialismy tylko minute😢 mozliwe ze Sa kolejki😢 Jade jutro na widzenie samochodem przez warszawe Sa 2 wolne miejsca moze jest ktos kto chcialby sie zabrac zawsze to razniej I mniejsze koszty paliwa pozdrawiam

musi sie starac tzn? Isc do pracy czy jak? A jezeli bedzie sie staral to po jakim czasie wchodzi w gre takie widzenie?

To jest forma nagrody, o którą może się starać od początku. Czy ją dostanie to zależy od samego osadzonego, od funkcjonariuszy SW i od dyrektora, który takową formę nagrody musi zatwierdzić.

Hej czy to forum jeszcze żyje? :) Ktoś tu zagląda? Może ktoś się jutro wybiera z Warszawy do Żytkowic? :)

Hej, ja będę jeździć od lutego bo tak wypada mi pierwsze widzenie.

Mi teraz też ;) A jak będziesz jeździć? Pociągiem czy autem? Odezwij się do mnie na karolinawdb@gmail.com zawsze trochę latwiej

Witam. Bd jeździła z Warszawy do Żytkowic autem :) Jeśli któraś z Was jest zainteresowana podaje meila anna.bianka.1995@wp.pl Pozdrawiam

Witam proszę o udzielenie mi informacji , z jakich kart telefonicznych korzystają więźniowie w zk Żytkowice?

W sobotę 3 lutego będę jechała do Żytkowic na widzenie samochodem z Warszawy ,jak ktoś jest chętny proszę o priv . narmet@op.pl

Kobiety czy żadna z Was nie ma swojego kochanego w Żytkowicach? jadę teraz w niedzielę zabiore bez kasy,przyjemniej jechać z kimś ? Piszcie agataw100@op.pl lub narmet@op.pl

Jutro rano jadę do Żytkowic z Warszawy ,może któraś chętna ?

Witajcie . ja prawdopodobnie będę musiała aż tam jechać , bo dzisiaj robią przesiew na Służewcu i mój facet powiedział ,że jutro tam na 80% trafi . :(

Ciekawa jestem jak tam z widzeniami , kiedy można jechać ? czy 1 maja lub 3 ?

sprawdz na stronie zakładu, ale o 1 maja nic nie jest napisane czyli widzenie jest.Widzenia są we wtorki,czwartki,soboty i niedziele.Tylko pamiętaj najpóźniej do około 12.45 wpuszczają .

Dzięki . Mnie pasuje tylko w święta , bo pracuję . Najchętniej rano :)

ciekawa jestem , czy we wszystkie dni można zrobić zakupy w kantynie ?
Czy można swoją paczkę zrobić bez talonu ?

W te dni co są widzenia możesz w kantynie robić ,bez talonu nic nie możesz wnieść tylko gazety.Mój jest tam 3 miesiące już od tygodnia pracuje i wreszcie ma trochę wolności.A na odwiedziny najlepiej z rana,bo potem ludzi i trzeba czekać w kolejkach.Ja jadę do swojego w następną niedzielę ale już 6.30 z Wawy samochodem wyruszam,żeby potem nie czekać.Jak chcesz coś więcej wiedzieć pisz na maila narmet@op.pl :)

Powrót