ZK Żytkowice (Garbatka letnisko)

• Autor wątku Autor wątku jovanka22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
... mój P jest teraz na półotwartym, z telefonami jest OK - może dzwonić ile chce.... trafił na dobrego wychowawcę, dzisiaj dzwonił dwa razy, mówił że wczoraj były wokandy i 11 chłopaków wyszło.... P pisał wniosek o przerwę w karze..... poczekamy zobaczymy co dalej będzie, w tą sobotę wybieram się na widzenie.... mam nadzieję że jakoś tam dojadę.... ;)

Witam.... byłam dzisiaj na widzeniu w ZK Żytkowice....udało mi się tam trafić ;) na wejście nie czeka się długo, w tym ZK odwiedzający nie wchodzą grupami... tylko jak się zwolni stolik w sali widzeń to zapraszają kolejną osobę, nie wypisuje się żadnego świstka, robi to pan w biurze przepustek, sala widzeń wyremontowana, stolików ok 10szt., kantyna dobrze zaopatrzona, zakupy do wagi 5kg (nie wliczają soków, owoców i warzyw) można zjeść i wypić coś ciepłego, miła obsługa.... ;)

Witam.... czy jest tu jakaś osoba która bywa na widzeniach w ZK Żytkowice?

Witam.
Staram się w miare możliwości bywać w Żytkowicach systematycznie tzn 3 razy w miesiącu,dziś bylam własnie i nie dawno wrócilam....

.... ja byłam tydzień temu.... jechać tam z Warszawy to cała wycieczka :)
teraz wybieram się 01.05.... tylko muszę się upewnić że będą widzenia... anula737 nie wiesz nic na ten temat?

Ja jezdze zawsze w niedziele,niestety soboty wszystkie w pracy....tak to wycieczka pierwszy raz pociagiem jechałam kolejne widzenia juz z innymi dziewczynami umawiałam sie...co do 1.05 myśle,ze widzenie bedzie chyba normalnie moze byc zamknieta kantyna,w Swieta Wielkanocne w niedziele byly normalnie widzenia ale własnie kantyna byla zamknieta dopiero w poniedziałek została otwarta...ale mysle ze normalnie mozna jechac na to widzenie ;)

Zasady udzielania widzeń:

Dzień
Godzina zgłoszenia
Godziny widzeń

środa
08:00 – 14:00
08:00 – 15:00

sobota
08:00 – 14:00

niedziela i święta
08:00 – 16:00

Wtorek - nagrodowe
Zgłoszenia u wychowawcy
09:00 – 13:00

to ze strony oficjalnej i sa niedziele i Świeta wiec to tylko utwierdza w przekonaniu,że widzenie 1.05 bedzie normalnie

Witajcie. Ja u swojego G bywam zazwyczaj 2-wa razy w miesiacu ,bywa tez , ze 3.Zalezy od wolnego w pracy. Rowniez jerzdze z Warszawy. W kolejkach nigdy za dlugo nie czekala, chodz wczoraj z jakies 40 min. Szok ! W kantynie mozna kupic prawie wszystko ;) hehe. Moj g narezka strasznie na jedzonko ale to normalne. Teraz staje wlasnie o prace. Trzymajcie kciuki.

Witam,ja wczoraj weszłam z marszu...kolejek nigdy tam nie bylo tzn ja nie trafiłam...co do kantyny wczoraj spore braki....Pozdrawiam

My byliśmy Koło Godziny 11, i było cięzko naprawde , 40 min jak nie dłuzej w dodatku cala sala pełna , zapewne z tego względu bo stolikow nie bylo wolych więc przedłuzali ;) Co do kantyny , prawde mowiąc nigdy nie ma wszytskiego czego bysmy chcieli , ale zawsze jest coś :P

Za każdym razem kiedy przyjerzdzałam również nigdy nie czekałam , a tym razem wyszło tak...

Proszę nie pisać posta pod postem, jest funkcja "edytuj" - moderator

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam... byłam tam dopiero jeden raz, byłam zaskoczona ze tak szybko weszłam... na Białołęce to nawet 2 godzinki można czekać - na szczęście raz tylko tyle czekałam, teraz wybieram się 1 maja na widzenie ;) P dzisiaj dzwonił potwierdził że widzenia są normalnie.

Na Bialolece Kochana czasami nawet na kolejna ture dopiero mozna bylo sie zalapac. Najważniejsze by juz tam byc...
Ja rowniez wybieram sie 1 maja , ewentualnie 2. Juz nie moge sie doczekać ;):serce:
Mojemu G przelozyli komisje O prace dopiero na jutro. Dla mnie jeden dzien to wieczność. ;(
Bardzo chcielibyśmy by ja juz wkoncu dostał.

Uprzejmie proszę nie umieszczać wpisów nie związanych z tematem - to kiedy użytkownik wybiera się na widzenie do konkretnego zk i czy osadzony dostał pracę nie służy pomocą innym użytkownikom - moderator

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witam.... w sobotę byłam na kolejnym widzeniu, razem z bratem, weszliśmy prawie z marszu ;) jeszcze nie było tyle osób odwiedzających... na widzeniu mój P dał mi 2 talony, 1 na paczkę odzieżową i higieniczna a 2 na patelnie plus pokrywkę, łyżkę, małą łyżeczkę, widelec i łopatkę do mieszania - plastikową, po widzeniu zostawiliśmy wszystko zapakowane w jednym pudełku. Tego samego dnia dostał tylko przybory higieniczne ponieważ reszta musi być wpisana na stan - więc reszte dostanie dopiero jutro z racji dni świątecznych ;)

witam.
mam pytanie do tych którzy jadą do żytkowic pociągiem np z Radomia lub Dęblina.
a mianowicie na jakiej stacji mam wysiąść żytkowice czy garbatka letnisko? przeczytałam wszystkie wpisy na tym forum i już sama nie wiem. mój D aktualnie jest w Radomiu w areszcie śledczym i czeka na transport do zytkowic. chcialabym się jeszcze dowiedzieć was jak tam jest z telefonami??
Z góry dziękuje za jakakolwiek wiadomość i pozdrawiam :)

Wysiadasz na stacji Żytkowice ,zk jest pod samą stacją .Dzwonić może co dzień ....

... a nawet kilka razy dziennie ;) jak dopadnie aparat telefoniczny ;)

Witajcie Dziewczynki ;) Jakis Czas temu nadaliśmy mojemu G Paczke Żywnościową, Okazało Się , ze została cofnięta ze względu na to , ze były tam gorące kubki :mad: O czym Mój Zdolny G zapomniał nas poinformować. Do tej pory nie otrzymaliśmy zwrotu. Czy wiecie może co z żywności Nie przechodzi w paczkach :?:

... ja dopiero teraz w sobotę będę zawoziła paczkę żywnościową, najlepiej zadzwonić i zapytać...

To chyba będzie najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku :ok:

Witam...
Wysyłalam paczke przed Wielkanoca dotarla w 24 h mój R otrzymał prawie wszystko zatrzymali na magazynie przyprawy,sosy i fixsy(w proszku),płatki i mussli,reszta typu,wedlina,mieso pieczone w domu,slodycze przeszlo..... a i wazne trzeba wlozyć spisaną liste rzeczy,które znajdują sie w paczce... pozdrawiam

Powrót