ZK Żytkowice (Garbatka letnisko)

• Autor wątku Autor wątku jovanka22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tak jade z przesiadka :) jak D siedzial w radomiu to tez jechalam do niego pociagiem o 7:33 prosto do radomia. a moze rzeczywiscie bedzie lepiej jechac tym kolejnym :) musiałabym jeszcze popatrzec na rozkład.
mi pasuje jezdzic do niego tylko w weekend (sobota) a pociagi wtedy naiektore inaczej jezdza..

jak jechalam wtedy to tez kupilam ten bilet dobowy.

pozdrawiam.:)

Witam.
Dziewczyny czy wybiera sie ktoraś z Was może jutro rano pociagiem?
Pozdrawiam

witam.
W sobotę byłam na widzeniu u swojego D. Rzeczywiście zakład karny jest dosłownie na samej stacji PKP. Stałam tam z 30 min po czy zorientowałam się ze to nie to wejście tylko tam z tylu jest właściwe.. długo nie czekałam na wejście coś kolo 20 min :)
Mój D. wczoraj dostał propozycje pracy na kuchni , dziwi mnie to bo siedzi tam kilkanaście dni a z drugiej strony bardzo się z tego cieszę :):) Mam nadzieję ze w takiej sytuacji w miarę szybko wypuszczą go na jakąś przepustkę . :D
pozdrawiam.

chcialabym się dowiedzieć czy was faceci pracują w tym zakładzie?? mój mówił że prawdopodobnie przeniosą go na jakiś mniejszy oddział tam gdzie siedzą tylko zatrudnieni..

Ostatnia edycja:
Witajcie:) dziewczynki czy wybiera się może w ten weekend któraś z was na widzenie ?:)

... ja dopiero 5 czerwca teraz pojadę...

Witam

Ja wybieram się w niedziele :) Pozdrawiam

dziewczyny nie wiecie czy 20 czerwca są widzenia w tym zakładzie?

witam.
Dzis bylam i nie widziałam zadnej kartki,ze widzeni nie ma a patrzac na stronie zakładu to raczej beda normalnie widzenia....Pozdrawiam
Zasady udzielania widzeń:

Dzień
Godzina zgłoszenia
Godziny widzeń

środa
08:00 – 14:00
08:00 – 15:00

sobota
08:00 – 14:00

niedziela i święta
08:00 – 16:00

Wtorek - nagrodowe
Zgłoszenia u wychowawcy
09:00 – 13:00

Witam
dziewczyny może wiecie o jakimś pociągu z radomia do żytkowic ok 7 rano?
mojego męża przed niedzielą przewieżli do żytkowic i nie bardzo wiem jak jest z dojazdami:o
Pozdrawiam serdecznie;-)

co do widzeń to się trochę pozmieniało. teraz są we wtorki, środy, czwartki no i w soboty i niedziele:)

Witam

Mam pytanie ile osób może wejść na widzenie jednocześnie??

Witam
Jednoczesnie może wejsc 2 osoby dorosle plus jedno dziecko ale sa sytuacje kiedy wchodzi jedna dorosła i np troje dzieci....Pozdrawiam

Czyli jeśli przyjechałabym z siostrą mojego i jego bratem to nie wejdziemy we 3 osoby niestety.. a czy jest możliwość np. ja bym weszła wcześniej a oni później we dwoje?

kustyk18 napisał:
Czyli jeśli przyjechałabym z siostrą mojego i jego bratem to nie wejdziemy we 3 osoby niestety..

Wejść mogą dwie osoby dorosłe i nieograniczona liczba osób niepełnoletnich. Tak stanowi przepis.

kustyk18 napisał:
a czy jest możliwość np. ja bym weszła wcześniej a oni później we dwoje?

Również przepis stanowi, że w ciągu dnia może mieć miejsce tylko jedno widzenie. Czyli Twój pomysł odpada.

Ewentualnie może osadzony napisać prośbę o możliwość odwiedzin 3 osób dorosłych, niekiedy wyrażają zgodę , w naszym przypadku tak było. Warto spróbować. ;) Pozdrawiam:).

Wybiera się może ktoś z was w przyszłym tygodniu na widzenie pociągiem ?

Dziękuje za rady :) postaramy się o pozwolenie

Witam. Czy ktoś z was był w niedziele na widzeniu ?

witam
Ja bylam w niedziele ...zmiana fatalna,zero organizacji,jedno wielkie zamieszanie weszłam o godzinie 10:10 na biuro przepustek a wyszlam o 13:30....pomimo wolnych stolikow pierwszy raz cos takiego mi sie przytrafilo jeden wielki minus.

Ja równiez byłam na widzeniu u swoje G w podobnym wymiarze godzinowym. Po Przyjściu do biura przepustek przede mną na widzenie oczekiwały dwie osoby , gdzie weszliśmy po 40 min! Załamać się mozna patrząc jak oni się z tym wszystkim tak paprzą! POZDRAWIAM!

Powrót