K
Ksawi
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam!Mam pytanie do Państwa , chodzę do technikum , niedawno założyliśmy sobie klase na nasza-klasa.pl ,pialiśmy różne tematy , kolega rzucił hasło "zróbmy sobie zdjęcie na lekcji matematyki" , temat się ciągnoł , jedny byli za , drudzy na nie , było to między Wrześniem a Październikiem.Temat sobie leżał długo bez pisania postów.W piątek dostałem wiadomość od kolegi że , któraś nauczycielka z naszej szkoły znalazła nasze rozmowy i wydrukowała, poszła do dyrektora i sie zaczeło.Dziś na pierwszej lekcji , przyszła do nas Pani wychowawczyni , zaprosiła pare osób (w tym mnie) i powiedziała że złamaliśmy prawo mienia , czy cos w tym stylu,że to przestępstwo jest karalne, i oczywiście rodzice mają przyjść do szkoły na rozmowe.Jeżeli chodzi o hasło "Zróbmy sobie zdjęcie na lekcji matematyki" wyszło na to że nie zrobiliśmy tego zdjęcia i nie mieliśmy takiej chęci , tylko poprostu kolega rzucił temat i o nim rozmawialiśmy, nie było tam żadnych obraźliwych tekstów ani zdjęć.I takie jest moje pytanie , Czy złamalismy i jakie prawo złamaliśmy?Czy jest możliwe że ta sprawa wpłynie do prokuratury?.Pozdrawiam Ksawi