Zmiana czasowa festiwalu

• Autor wątku Autor wątku manguard
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

manguard

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam, sytuacja dość dziwna i chyba wcześniej nie spotykana. Przynajmniej ja nie spotkałem się z festiwalem na który najpierw sprzedawane są bilety jednodniowe, następnie pojawia się drugi dzień festiwalu dwa dni później (zamiast na następny dzień) i na koniec są w sprzedaży karnety, ale tylko na trybuny. Zapraszam do dyskusji na temat Impact Festiwalu. Czy Uokik coś wspomina w klauzulach niedozwolonych na temat organizacji festiwalu? Ja się niestety nie doszukałem. Wyczytałem że podlega wątpliwości zapis, że organizator zastzega sobie zmiany programu imprezy pod względem artystycznym i czasowym i dokonania zmian w jego przebiegu. Zasadnicza różnica byłaby gdyby organizator zrobił dwa osobne koncerty, niż ogłosił festiwal, który decycuje się na dodanie kolejnego dnia a następnie karnetów na określone trybuny. Jak to ugryźć? Nie było w ogóle informacji na początku że festiwal będzie trwał dwa dni, żadnej informacji o karnetach w późniejszym terminie, mnóstwo osób zostało oszukanych dowiadując się że nagle można kupić dwa dni za niższą cenę

Powrót