Zmiana oceny na dyplomie magisterskim

• Autor wątku Autor wątku Mimi22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mimi22

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam,
Chciałam prosić o pomoc w odpowiedzi na pytanie czy możliwa jest zmiana oceny na dyplomie ukończenia studiów magisterskich po kilku latach od jego wydania? Moja średnia to 3,70 (obliczona zgodnie z regulaminem studiów) a otrzymałam ocenę dostateczną. W mojej pracy bardzo liczy się ocena na dyplomie więc bardzo mi zależy na ewentualnej korekcie tejże oceny. Czy ktoś wie czy to w ogóle możliwe?
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie

Moze nie koniecznie to blad....kazda uczelnia ma swoje wytyczne wyliczania oceny do wstawienia na dyplomie...liczy sie nie tylko srednia..to tego jeszcze ocena z obrony i ocena z pracy wystawiona przez promotora, i przez recenzenta..kazda z odpowiednia waga...i stad moze wynikac ocena na dypomie, jesli ta srednia wyszla ponizej 3,5 to nalezało sie pani 3

Z tego co ja pamiętam ze swoich studiów, to ocena na dyplomie nie jest zależna li tylko od średniej ze studiów ale równiez od oceny pracy magisterskiej i oceny z obrony. Poza tym jaką ocenę chciałby pan mieć na dyplomie "trzy plus"??

Zapewne:)
jednocześnie chciałbym sprostować swego posta w zakresie płci - bo chyba pytająca panią nazwałem panem.

Dziękuję za odpowiedzi.
Jak już wcześniej napisałam, ocena jest wyliczona zgodnie z regulaminem: czyli odpowiednie częsci ocen ze studiów, pracy obrony. Nie pisałabym gdybym nie sprawdziła. Moje pytanie brzmi czy Wogóle możliwa jest zmiana oceny na dyplomie wydanym klika lat temu?

Ocena na dyplomie decyduje o moim przyjęciu do pracy w szkolnictwie.

Rychło w czas się obudziłaś.

Ocena na dyplomie nie zależy tylko od średniej. Średnia jest jedną z jej składowych.

Powrót