Zmiana opisu przedmiotu, który chce reklamować

• Autor wątku Autor wątku Gutierrez7
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

Gutierrez7

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Cześć. Kilka dni temu zamówiłem monitor ze sklepu internetowego x-kom z odbiorem osobistym w jednym z salonów. W czwartek, po odbiorze i podłączeniu go, okazało się, że nie posiada wyjścia audio, choć w opisie wyraźnie było zaznaczone, że powinno się takie znajdować.
Po skonsultowaniu się z doradcą na chacie na stronie sklepu, ten poinformował mnie, że monitor zostanie wymieniony na odpowiedni model z wyjściem audio, jeśli tylko napiszę stosownego maila. Zrobiłem to jeszcze tego samego dnia, jednak nadal nie dostałem odpowiedzi.
Wszedłem teraz kolejny raz na stronę przedmiotu i w parametrach technicznych usunęli informację, jakoby ten monitor miał takie wyjście.
Dodam, że na pewno było wcześniej, ponieważ szukałem monitora właśnie z tym wyjściem i sprawdzałem kilkanaście razy, w tym wczoraj, a opis się nie zmieniał, aż do dzisiaj.
W związku z tym jest możliwość, że nie uznają mi teraz reklamacji? Mogą wywinąć się tekstem "przecież w opisie nic takiego nie ma"?
Link do monitora: Acer G246HLFBID czarny - Monitory LED 24" - 26,9" - Sklep komputerowy - x-kom.pl

Edit// Tutaj można znaleźć wcześniejszy opis: http://webcache.googleusercontent.c...onitor-led-24-269-acer-g246hlfbid-czarny.html

Ostatnia edycja:
Powrót