zmiana zakładu karnego

• Autor wątku Autor wątku paulineczkaa167
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
P

paulineczkaa167

Mam pytanie czy jest możliwe na własną prożbe zmiana zakłady karnego w którym jest odbywana kara. Mój narzeczony przebywa w zakładzie karnym w koszalinie ja obecnie jestem w koszalinie ale planuje wyjazd na studia do innego miasta. Czy mozna pisać prozby( i do kogo) żeby przeniesli go do tego miasta gdzie bede studiować??? Chce jeszcze podkreślć ze na widzenia chodzę tylko ja. wszystkie paczki są tez robione przeze mnie....

Paulina możesz kolejne pytania zadawać w tamtych tematach. Po co zakładać nowe wątki?
Moim zdaniem nie bardzo będą podstawy, żeby przenieść go do miasta w którym studiujesz. Dziewczyny dojeżdżają po 300 i więcej km.
Poczekaj na odpowiedzi innych, bo ja nie jestem pewna, a nie chcę Ci mieszać w głowie

paulineczkaa167 napisał:
Mam pytanie czy jest możliwe na własną prożbe zmiana zakłady karnego w którym jest odbywana kara. Mój narzeczony przebywa w zakładzie karnym w koszalinie ja obecnie jestem w koszalinie ale planuje wyjazd na studia do innego miasta. Czy mozna pisać prozby( i do kogo) żeby przeniesli go do tego miasta gdzie bede studiować??? Chce jeszcze podkreślć ze na widzenia chodzę tylko ja. wszystkie paczki są tez robione przeze mnie....

okoliczność zmiany zk z powodu tego, że TY będziesz w innym miejscu studiować - to żaden argument dla SW! Słuszną dygresję zrobiła Barbie, pisząc o innych dziewczynach ( i mężczyznach - też!) którzy dojeżdzają do zk czy aś po kilkaset kilometrów...:cool:

ps. inne pytania kieruj w wątku, do którego link znajdziesz powyżej!

ja osobiscie dojeżdzałam prawie 400km przez poł roku :o

paulineczkaa167 napisał:
Mam nadzieję, że nie wybierasz się na filologię :)

Proszę pisać w wątkach wskazanych przez Barbie i używać wyszukiwarki.
Recedens, bez złośliwości ;) Są gorsze przypadki :cool:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót