S
soviet100
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 431
Posiadam zmywarkę kupioną na fakturę z dwuletnią gwarancją .
Data zakupu 07/02/2015
Pierwsza awaria zgłoszona naprawiona wymieniono uszczelkę drzwiczek i coś tam jeszcze .
Druga awaria zepsuta pompa wody .
Trzecią awarię będę zgłaszał teraz bo pompa wody niemiłosiernie buczy w całym domu słychać mimo to zmywarka zmywa .
Od początku zmywarka kiepsko zmywa i są same problemy z nią .
Kupiona w stacjonarnym sklepie .
Usterki zawsze reklamuję pod numerem serwisu Amica a nie w sklepie.
Jest jakaś szansa że jak po raz trzeci to cudo naprawią to zgłosić awarię że kiepsko zmywa bo zmywa kiepsko od początku i żeby wymienili na nową ? Stosowałem różne tabletki płyny od najtańszych do najdroższych i efekt ten sam
Boje się że gwarancja zaraz minie i po prostu zmywarka poleci na śmietnik . Zapłaciłem za nią 1300zł co dla mnie jest dosyć sporą kwotą .
Za pomoc bardzo dziękuje .
Data zakupu 07/02/2015
Pierwsza awaria zgłoszona naprawiona wymieniono uszczelkę drzwiczek i coś tam jeszcze .
Druga awaria zepsuta pompa wody .
Trzecią awarię będę zgłaszał teraz bo pompa wody niemiłosiernie buczy w całym domu słychać mimo to zmywarka zmywa .
Od początku zmywarka kiepsko zmywa i są same problemy z nią .
Kupiona w stacjonarnym sklepie .
Usterki zawsze reklamuję pod numerem serwisu Amica a nie w sklepie.
Jest jakaś szansa że jak po raz trzeci to cudo naprawią to zgłosić awarię że kiepsko zmywa bo zmywa kiepsko od początku i żeby wymienili na nową ? Stosowałem różne tabletki płyny od najtańszych do najdroższych i efekt ten sam
Boje się że gwarancja zaraz minie i po prostu zmywarka poleci na śmietnik . Zapłaciłem za nią 1300zł co dla mnie jest dosyć sporą kwotą .
Za pomoc bardzo dziękuje .