Znaczenie Tatuazy

• Autor wątku Autor wątku makaroniczek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

makaroniczek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Chcialam sie zapytac czy ktos z was wie co moze znaczy tatuaz na brzuchu wytauowany nad pepkiem polkolisty jest to gotycki napis thung live czy to cos wogole znaczy ??

makaroniczek napisał:
Chcialam sie zapytac czy ktos z was wie co moze znaczy tatuaz na brzuchu wytauowany nad pepkiem polkolisty jest to gotycki napis thung live czy to cos wogole znaczy ??
głupotę

Zastanawiam sie czasami kto jest mniej inteligetny osoba ktora sobie cos takiego tatuluje ( jesli nie wiesz co to znaczy nie tatuluj sobie menu ) czy osoba tatulujaca

ej ale ja sie was nie pytalam po to zebyscie mnie obrazali tyczy sie to beata , moze ten kto ma ten tauaz wie co to znacz ale ja nie wiem i chciala sie zapytac a nie oczekiwac jakies marnej odpowiedzi !! za reszte odp dziekuje :))

ciekawe co moze to slowo znaczyc - w jakim jest jezyku
nie obrazam ciebie to po pierwsze tylko bezmysmych ludzi robia sobie cos bo ktos ma mimo ze sa tam bledy a twoj przypadek nie jest pierwszy - chlopcy tatuluja sie jakimis wielkimi przemysleniami w zk a pozniej okazuje sie ze sa skrzanione
najczesciej sa to tatu wykonane w jezyku angielskim badz po lacinie

zasada jest jedna: o znaczeniu tatuaży więziennych na wolności nie rozmawia się! to taka nie pisana zasada!

forg napisał:
A czyja to zasada? Chyba ludzi, którzy siedzą. Lub siedzieli. Zatem "wolni" mogą sobie dyskutować do woli, prawda?

zasada wiezniów i byłych wiezniów :)

wolni raczej tak tylko co to im da domniemywanie po co , dlaczego itp...?? ;/

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót